TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пензионерите бесплатно во автобусите на ЈСП и во недела

Нетпрес - 20.06.2014

Од оваа недела, 22.06.2014 година, пензионерите ќе добијат и четвртиот бесплатен ден за возење со автобусите на ЈСП, соопштуваат од претпријатието. Оттаму велат дека покрај вторник, петок и сабота ...

Од неделава бесплатно возење за пензионерите и во недела

еМагазин - 20.06.2014

Од оваа недела пензионерите ќе можат бесплатно да се возат со автобусите на ЈСП во Скопје и во неделите. Така, освен вторник, петок и сабота, во иднина највозрасните граѓани и во неделите ќе се возат ...

Стартува бесплатното возење за пензионерите и во недела

Вистина.мк - 19.06.2014

Од оваа недела, 22 јуни, пензионерите ќе можат бесплатно да се возат со автобусите на ЈСП и во овој ден. Тоа значи дека освен вторник, петок и сабота, во кои досега пензионерите се возеа без да ...

Стартува бесплатното возење за пензионерите и во недела

МРТ - 19.06.2014

Од 22 јуни - недела, пензионерите ќе можат бесплатно да се возат со автобусите на ЈСП и во овој ден. Тоа значи дека освен вторник, петок и сабота, во кои досега пензионерите се возеа без да плаќаат, ...

Од овој викенд пензионерите бесплатно ќе се возат и во недела

Lider - 19.06.2014

Од овој викенд пензионерите ќе можат бесплатно да се возат со автобусите на ЈСП и во недела. Тоа значи дека освен вторник, петок и сабота, во кои досега пензионерите се возеа без да плаќаат, ...

Од викендов стартува “гага” возење за пензионерите и во недела

Локално - 19.06.2014

Пензионерите од оваа недела 22 јуни, ќе можат бесплатно да се возат со автобусите на ЈСП и во овој ден. Тоа значи дека освен вторник, петок и сабота, во кои досега пензионерите се возеа без да ...

Пензионерите задоволни - стартува бесплатното возење во недела

Скопје инфо - 19.06.2014

Од оваа недела, 22 јуни, пензионерите ќе можат бесплатно да се возат со автобусите на ЈСП и во овој ден. Тоа значи дека освен вторник, петок и сабота, во кои досега пензионерите се возеа без да ...