TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Италијанска тинејџерка одбила договорен брак и исчезнала, уапсен е вујкото (ВИДЕО)

Канал5 - 24.09.2021

Вујкото на италијанско-пакистанска тинејџерка која исчезнала откако одбила да стапи во договорен брак е уапсен под сомнение за убиство. Даниш Хаснаин, чичко на 18-годишната Саман Абас, вчера е приведен во Франција по европска потерница.

Тинејџерка од Италија одбила присилен брак, а потоа исчезнала, полицијата го уапси нејзиниот чичко

Слободен Печат - 23.09.2021

Чичкото на италијанско-пакистанската тинејџерјка која исчезна откако одби присилно да се омажи, е уапсен под сомнение за нејзино убиство. Даниш Хаснаин, чичко на 18-годишната Саман Абас, вчера бил приведен во Франција со европска потерница.