TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

15 македонски средношколци и студенти ќе ги оценуваат филмовите на „Џифони Италија“

Радио МОФ - 22.07.2021

Петнаесет македонски средношколци и студенти од денес, па во наредните девет дена, ќе бидат дел од меѓународното жири на најголемиот филмски фестивал за деца на светот – „Џифони“ кој се одржува во Италија.

Петнаесет македонски средношколци и студенти се дел од онлајн-жирито на „Џифони Италија“

Република - 22.07.2021

Петнаесет македонски средношколци и студенти од денес, па во наредните девет дена, ќе бидат дел од меѓународното жири на најголемиот филмски фестивал за деца на светот – „Џифони“ кој се одржува во Италија, соопштија од тимот на „Џифони Македонија“.

Петнаесет македонски средношколци и студенти дел од жирито на фестивалот „Џифони“

Frontline - 22.07.2021

Петнаесет македонски средношколци и студенти од вчера до крајот на месецот, ќе бидат дел од меѓународното жири на најголемиот филмски фестивал за деца на светот – „Џифони“ кој се одржува во Италија.

Петнаесет македонски средношколци и студенти дел од жирито на фестивалот „Џифони“

Опсервер - 22.07.2021

– Петнаесет македонски средношколци и студенти од вчера до крајот на месецот, ќе бидат дел од меѓународното жири на најголемиот филмски фестивал за деца на светот – „Џифони“ кој се одржува во Италија.

Петнаесет македонски средношколци и студенти дел од жирито на фестивалот „Џифони“

Либертас - 22.07.2021

– Петнаесет македонски средношколци и студенти од вчера до крајот на месецот, ќе бидат дел од меѓународното жири на најголемиот филмски фестивал за деца на светот – „Џифони“ кој се одржува во Италија.

15 учесници од Македонија се дел од онлајн-жирито на „Џифони Италија“

MTM - 22.07.2021

Петнаесет македонски средношколци и студенти од денес, па во наредните девет дена, ќе бидат дел од меѓународното жири на најголемиот филмски фестивал за деца на светот – „Џифони“ кој се одржува во Италија.

Средношколци и студенти ќе бидат дел од жирито на детскиот фестивал „Џифони“ во Италија“

Мета - 22.07.2021

Петнаесет македонски средношколци и студенти од вчера па во наредните девет денови ќе бидат дел од меѓународното жири на најголемиот филмски фестивал за деца на светот – „Џифони“ кој се одржува во Италија.

Петнаесет македонски средношколци и студенти дел од жирито на фестивалот „Џифони“

MakPress - 22.07.2021

Петнаесет македонски средношколци и студенти од вчера до крајот на месецот, ќе бидат дел од меѓународното жири на најголемиот филмски фестивал за деца на светот – „Џифони“ кој се одржува во Италија.

15 учесници од Македонија се дел од онлајн-жирито на „Џифони Италија“

Екран - 22.07.2021

Петнаесет македонски средношколци и студенти од денес, па во наредните девет дена, ќе бидат дел од меѓународното жири на најголемиот филмски фестивал за деца на светот – „Џифони“ кој се одржува во Италија.