TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Најбогатото семејство на светот заработува 70.000 долари во минута - секој ден се се побогати

Press24 - 14.08.2019

Најбогатото семејство на светот, семејството Валтон, заработува 70.000 долари секоја минута. Додека завршите со читање на овој текст, најбогатото семејство на светот ќе биде побогато за дополнителите 70.000 долари.

Најбогатото семејство во светот заработува 70.000 долари во минута

Кајгана - 14.08.2019

Семејството Волтон, сопственици на најпознатиот малопродажен синџир Walmart, располага со над 190 милијарди долари. По направена анализа на Bloomberg, за еден час ова семејство заработува дури 4,2 милиони долари или 70.000 долари во минута.

Најбогатото семејство на светот заработува 70.000 долари во минута

Слободен Печат - 14.08.2019

Tоа значи дека за еден час ќе инкасираат дури 4,2 милиони долари, а во исто време утре ќе бидат побогати за 100 милиони долари. Кога ќе завршите со читањето на четвртиот пасос од овој текст, најбогатото семејство во светот ќе биде побогато за уште ...

Најбогатото семејство на светот заработува 70.000 долари во минута: Држат ланец маркети, а веќе утре ќе бидат побогати ...

Точка - 14.08.2019

Најбогатото семејство на светот, семејството Волтон, заработува 70.000 долари секоја минута. Додека завршите со читањето на овој текст, најбогатото семејство на светот ќе биде побогато за дополнителни 70.000 долари.

Најбогатото семејство на светот заработува 70.000 долари во минута: Држат ланец маркети, а веќе утре ќе бидат побогати ...

Скопје24 - 14.08.2019

Најбогатото семејство на светот, семејството Волтон, заработува 70.000 долари секоја минута. Додека завршите со читањето на овој текст, најбогатото семејство на светот ќе биде побогато за дополнителни 70.000 долари.