TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МВР: Во наредниот период ќе бидат испорачани регистарски таблички

Тера - 23.06.2021

Граѓани од Битола, односно возачи се жалат повторно дека се уште во Битола нема регистарски таблички, како што велат повеќе од 40 дена. И велат дека ако се уште нема, тогаш прашуваат дали МВР ќе го продолжи рокот на пробните таблички за кои платиле ...

Регистерски таблици сеуште нема, граѓаните гневни, надлежните не гледаат проблем

Алфа - 23.06.2021

Додека надлежните уверуваат дека нема никаков проблем, расте револтот кај граѓаните кои не можат да добијат регистарски таблици. Сопствениците кои набавиле нови возила или пак, вршат пререгистрација чекаат веќе со месеци за таблици.

Нема регистерски таблички за автомобилите, фирмата која го доби тендерот на МВР целосно потфрли

24 Вести - 22.06.2021

Граѓаните кои купиле нови автомобили, ги увезле од странство или пак ги изгубиле табличките, нема да можат да ги возат и да патуваат со нив, бидејќи регистерски таблички сеуште нема. Со овој проблем се соочуваат голем број граѓани во последниве ...