TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се полни прилепското езеро за наводнување, ќе се обновува испустот на бараната

Н.Македонија - 10.02.2019

До април водостопанското претпријатие „Прилепско поле“ очекува да се наполни прилепското вештачко езеро за наводнување на површините, главно, со тутун. Според Ѕвонко Талески, раководител на водостопанското претпријатие „Прилепско поле“ во моментов ...

Се полни прилепското езеро за наводнување, ќе се обновува испустот на бараната

Сител - 10.02.2019

До април водостопанското претпријатие „Прилепско поле“ очекува да се наполни прилепското вештачко езеро за наводнување на површините, главно, со тутун. Според Ѕвонко Талески, раководител на водостопанското претпријатие „Прилепско поле“ во моментов ...

Се полни прилепското езеро за наводнување, ќе се обновува испустот на бараната

Канал5 - 10.02.2019

До април водостопанското претпријатие „Прилепско поле" очекува да се наполни прилепското вештачко езеро за наводнување на површините, главно, со тутун. Според Ѕвонко Талески, раководител на водостопанското претпријатие „Прилепско поле" во моментов ...