TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Мицкоски: СДС и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола

А1 On - 25.02.2024

Енергетиката е геостратешко прашање, не е само локално или регионално и јас ќе зборувам за електроенергетиката. Ќе започнам со производниот дел, во Македонија еден од државотворните сегменти и најзначајните атрибути се наоѓа токму во регионот на ...

Мицкоски: СДС и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола

Макфакс - 25.02.2024

Енергетиката е геостратешко прашање, не е само локално или регионално и јас ќе зборувам за електроенергетиката. Ќе започнам со производниот дел, во Македонија еден од државотворните сегменти и најзначајните атрибути се наоѓа токму во регионот на ...

Мицкоски: СДС и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола

Курир - 25.02.2024

Мицкоски истакна дека еден таков тендер деновиве беше објавен, а тоа е набавка на увозен јаглен за една година од близу 100 милиони евра или попрецизно 5 милијарди и 950 милиони денари и таа сума треба да ја добијат неколку фирми кои ни се познати ...

Мицкоски: СДС и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола

Опсервер - 25.02.2024

Енергетиката е геостратешко прашање, не е само локално или регионално и јас ќе зборувам за електроенергетиката. Ќе започнам со производниот дел, во Македонија еден од државотворните сегменти и најзначајните атрибути се наоѓа токму во регионот на ...

МИЦКОСКИ: Во РЕК Битола се помалку се копа, се повеќе се троши за копање јаглен, СДС и ДУИ работат на криминал од 150 ...

Денешен - 25.02.2024

Енергетиката е геостратешко прашање, не е само локално или регионално и јас ќе зборувам за електроенергетиката, истакна изјави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на денешната дебата „Енергетска платформа за иднина“ на тема „Концепт за ...

Мицкоски: СДС и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола

Нетпрес - 25.02.2024

Енергетиката е геостратешко прашање, не е само локално или регионално и јас ќе зборувам за електроенергетиката. Ќе започнам со производниот дел, во Македонија еден од државотворните сегменти и најзначајните атрибути се наоѓа токму во регионот на ...

(ВИДЕО) СДСМ и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра од РЕК Битола, вели Мицкоски

Lider - 25.02.2024

Мицкоски истакна дека еден таков тендер деновиве беше објавен, а тоа е набавка на увозен јаглен за една година од близу 100 милиони евра или попрецизно 5 милијарди и 950 милиони денари и таа сума треба да ја добијат неколку фирми кои ни се познати ...

Мицкоски од Битола: СДС и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола

Алфа - 25.02.2024

Власта пред заминување се обидува да направи епски криминал од 150 милиони евра во РЕК Битола. СДСМ и ДУИ во очај и паника пред заминување склучила два сомнителни тендери со милионски суми преку кои функционерите сакаат да ги натоварат куферите и да ...