TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Руските војници нема да смеат да употребуваат смартфони

Н.Македонија - 12.02.2019

Руските законодавци усвоија закон со кој им се забранува на војниците да користат паметни телефони, да објавуваат онлајн или да ги информираат медиумите додека се на должност. Овој чекор доаѓа откако новинари користеа фотографии и видеа објавени на ...

Руските војници нема да смеат да употребуваат смартфони

Локално - 12.02.2019

Руските законодавци усвоија закон со кој им се забранува на војниците да користат паметни телефони, да објавуваат онлајн или да ги информираат медиумите додека се на должност. Овој чекор доаѓа откако новинари користеа фотографии и видеа објавени на ...

Руските војници нема да смеат да употребуваат смартфони

24Инфо - 12.02.2019

Руските законодавци усвоија закон со кој им се забранува на војниците да користат паметни телефони, да објавуваат онлајн или да ги информираат медиумите додека се на должност. Овој чекор доаѓа откако новинари користеа фотографии и видеа објавени на ...

Руските војници нема да смеат да употребуваат смартфони

А1 On - 12.02.2019

Руските законодавци усвоија закон со кој им се забранува на војниците да користат паметни телефони, да објавуваат онлајн или да ги информираат медиумите додека се на должност. Овој чекор доаѓа откако новинари користеа фотографии и видеа објавени на ...

Смартфон забранет за руските војници

+инфо - 12.02.2019

Руските законодавци усвоија закон со кој им се забранува на војниците да користат паметни телефони, да објавуваат онлајн или да ги информираат медиумите додека се на должност. Овој чекор доаѓа откако новинари користеа фотографии и видеа објавени на ...

Руските војници нема да смеат да употребуваат смартфони

Сител - 12.02.2019

Руските законодавци усвоија закон со кој им се забранува на војниците да користат паметни телефони, да објавуваат онлајн или да ги информираат медиумите додека се на должност. Овој чекор доаѓа откако новинари користеа фотографии и видеа објавени на ...

Руските војници нема да смеат да употребуваат смартфони

Опсервер - 12.02.2019

Руските законодавци усвоија закон со кој им се забранува на војниците да користат паметни телефони, да објавуваат онлајн или да ги информираат медиумите додека се на должност. Овој чекор доаѓа откако новинари користеа фотографии и видеа објавени на ...