TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kрадци се намачија да украдат Tesla (Видео)

24auto - 18.02.2020

Вградената напредна технологија во новите автомобили донесе примена на напредни методи за кражба на истите. Иако многу производители уверуваа дека новите автомобили потешко може да се украдат, сепак праксата го покажува спротивното.

Пет начини како да го заштитите вашиот автомобил од крадци

Канал5 - 17.02.2020

Крадците за момент можат да ви го украдат автомобилот или да ви украдат вредни работи од него. За да спречите кражба, морате да знаете на што се крадецот се потпира кога го избира баш вашето возило како плен.

Пет начини да го сочувате својот автомобил од крадци

Точка - 17.02.2020

Крадците на автомобили за момент можат да заминат со вашиот автомобил, или да ви украдат вредни работи од возилото. За да спречите кражба на вашиот автомобил, мора да знаете на што се крадецот се потпира кога го гледа вашето возило како плен. 1.

Дали нашите деца ќе научат да возат автомобил?

Деца - 17.02.2020

Автоматските автомобили се следната иновативна работа во автомобилската индустрија. Но, таа иновација го покренува прашањето – дали децата во иднина ќе научат да возат автомобил. Неколку експерти предвидуваат дека децата родени оваа година никогаш ...