TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев: Стабилна средна класа, укинување на екстерно, попис на население, обвинител по предлог на опозиција (ВИДЕО)

МКД - 13.12.2015

Клучна цел на СДСМ е Македонија да биде земја со бројна и економска стабилна средна класа. Стабилната средна класа ќе биде гарант и носител на демократска стабилна Република Македонија, истакна денеска претседателот на СДСМ, Зоран Заев на 19-иот ...

(ВИДЕО) Заев: Наша цел е да бидеме земја со бројна и економски стабилна средна класа

еМагазин - 13.12.2015

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев на дванесеттиот програмски конгрес, изјави дека СДСМ го зацртува патот на поинаква, напредна Македонија, земја на еднакви граѓани. Нивна клучна цел, како што кажa е, Македонија да биде земја со бројна и економски ...

Заев ветува средна класа, укинување на екстерното и попис

Фокус - 13.12.2015

Нагласи дека избори ќе има, но мора да се исполнат сите предуслови за кристално чисти избори. Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, на партискиот Конгрес во обраќањето пред делегатите зборуваше за идните цели и планови за кој ќе се залага СДСМ кога би ...

Заев: Стабилна средна класа, гарант и носител на демократска стабилна Македонија

Репортер - 13.12.2015

Клучна цел на СДСМ е Македонија да биде земја со бројна и економска стабилна средна класа. Стабилната средна класа ќе биде гарант и носител на демократска стабилна Република Македонија. Ова денеска го истакна преседателот на СДСМ Зоран Заев на 19.

Денешната средна класа на САД личи на сиромашните луѓе од пред 30 години

Дневник - 11.12.2015

Марјан Блажевски Ниту богат ниту сиромашен - средна класа. Главно, се смета дека средната класа ја сочинуваат луѓе што можат удобно да живеат од тоа што го заработуваат, да ги платат сметките, да заштедат дел од приходите за старост, да го платат ...