TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Приведени измамници во Тетово

Centar - 23.06.2022

На 22.06.2022 околу 13.15 часот, полициски службеници на СВР Тетово ги лишиле од слобода Б.Д.(24) од тетовска Мала Речица и Р.М.(46) од Тетово. Претходно, тие биле пријавени од вработен во угостителски објект дека претходната ноќ лажно ...

Приведени измамници во Тетово

24Инфо - 23.06.2022

На 22.06.2022 околу 13.15 часот, полициски службеници на СВР Тетово ги лишиле од слобода Б.Д.(24) од тетовска Мала Речица и Р.М.(46) од Тетово. Претходно, тие биле пријавени од вработен во угостителски објект дека претходната ноќ лажно ...

Со измама му одзеле 18.000 денари

Скопје1 - 23.06.2022

На 22.06.2022 околу 13.15 часот, полициски службеници на СВР Тетово ги лишиле од слобода Б.Д.(24) од тетовска Мала Речица и Р.М.(46) од Тетово. Претходно, тие биле пријавени од вработен во угостителски објект дека претходната ноќ лажно ...

Приведени двајца измамници од Тетовско кои од келнер одзеле 18.000 денари

Опсервер - 23.06.2022

Во текот на вчерашниот ден две лица од Тетово и Мала Речица се приведени откако биле пријавени за измама. Тие од келнер успеале да земат 18 илјади денари во неколку наврати така што му рекле дека ги испраќа познат бизнисмен на кого итно му требале ...

Му кажале дека ги испраќа бизнисмен на кој итно му требаат пари и од келнер одзеле 18.000 денари

Сител - 23.06.2022

Во текот на вчерашниот ден две лица од Тетово и Мала Речица се приведени откако биле пријавени за измама. Тие од келнер успеале да земат 18 илјади денари во неколку наврати така што му рекле дека ги испраќа познат бизнисмен на кого итно му требале ...

Уапсени двајца измамници од Тетовско кои од келнер одзеле 18.000 денари

Скопје инфо - 23.06.2022

Во текот на вчерашниот ден две лица од Тетово и Мала Речица се приведени откако биле пријавени за измама. Тие од келнер успеале да земат 18 илјади денари во неколку наврати така што му рекле дека ги испраќа познат бизнисмен на кого итно му требале ...

Приведени двајца измамници од тетовско кои од келнер одзеле 18.000 денари

Вечер Прес - 23.06.2022

Во текот на вчерашниот ден две лица од Тетово и Мала Речица се приведени откако биле пријавени за измама. Тие од келнер успеале да земат 18 илјади денари во неколку наврати така што му рекле дека ги испраќа познат бизнисмен на кого итно му требале ...

Приведени двајца измамници од тетовско кои од келнер одзеле 18.000 денари

Press24 - 23.06.2022

Во текот на вчерашниот ден две лица од Тетово и Мала Речица се приведени откако биле пријавени за измама. Тие од келнер успеале да земат 18 илјади денари во неколку наврати така што му рекле дека ги испраќа познат бизнисмен на кого итно му требале ...

Му рекле дека ги праќа познат бизнисмен и од келнер зеле 18.000 денари

Независен - 23.06.2022

Во текот на вчерашниот ден две лица од Тетово и Мала Речица се приведени откако биле пријавени за измама. Тие од келнер успеале да земат 18 илјади денари во неколку наврати така што му рекле дека ги испраќа познат бизнисмен на кого итно му требале ...

Лажно се претставиле и одзеле 18.000 денари

Локално - 23.06.2022

На 22.06.2022 околу 13.15 часот, полициски службеници на СВР Тетово ги лишиле од слобода Б.Д.(24) од тетовска Мала Речица и Р.М.(46) од Тетово. Претходно, тие биле пријавени од вработен во угостителски објект дека претходната ноќ лажно ...

Измамници од Тетовско од келнер одзеле 18.000 денари

Слободен Печат - 23.06.2022

Во текот на вчерашниот ден две лица од Тетово и Мала Речица се приведени откако биле пријавени за измама . Тие од келнер успеале да земат 18 илјади денари во неколку наврати така што му рекле дека ги испраќа познат бизнисмен на кого итно му требале ...

Приведени двајца измамници од Тетовско кои од келнер одзеле 18.000 денари

Либертас - 23.06.2022

Во текот на вчерашниот ден две лица од Тетово и Мала Речица се приведени откако биле пријавени за измама. Тие од келнер успеале да земат 18 илјади денари во неколку наврати така што му рекле дека ги испраќа познат бизнисмен на кого итно му требале ...

Измамници му зеле 18.000 денари на келнер, му кажале дека требаат итно да му ги дадат на познат бизнисмен

МКД - 23.06.2022

Во текот на вчерашниот ден две лица од Тетово и Мала Речица се приведени откако биле пријавени за измама. Тие од келнер успеале да земат 18 илјади денари во неколку наврати така што му рекле дека ги испраќа познат бизнисмен на кого итно му требале ...