TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мора да ги имате овие три собни растенија: Привлекуваат пари и среќа во љубовта, еве како да ги одгледувате и каде да ...

Точка - 23.11.2023

Веројатно во вашиот дом негувате барем едно од овие собни растенија. А што поскоро набавете ги и преостанатите две. Тоа ќе го облагороди вашиот стан, а богами и вашиот живот. Според толкувањата на фенг шуи, овие три собни билки во вашиот дом ќе ...

Зошто во спална не смее да има огледало и да се чуваат семејни слики?

ММС - 23.11.2023

Фенг шуи е древна кинеска уметност која не учи како да го промениме просторот и уредувањето во домот за подобра енергија која треба да донесе повеќе мир, среќа и љубов во домот. Оваа техника помага да се постигне хармонична атмосфера.

ЗНАЧЕЊЕ НА БОИТЕ СПОРЕД ФЕНГ ШУИ: Кои се идеални за дневната соба, а кои за детската

Попара - 23.11.2023

Фенг шуи советува дека доколку боите се користат според одредени „рецепти“, тие имаат способност да внесат позитивни вибрации во домот. Слободно внесете малку боја во вашиот дом и ќе видите дека тоа ќе ви помогне.

Внесете бои во вашиот дом – Еве какво значење имаат според Фенг Шуи

Курир - 24.11.2023

При изборот на бои во ентериерот, одредени знаења од Фенг Шуи можат да ви помогнат да ја подигнете енергијата на просторот, но и да се чувствувате подобро во него. Според Фенг Шуи, боите можат да донесат позитивни вибрации во домот ако следите ...