TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворен повеќенаменски нов центар за бездомници во Атина

Опсервер - 09.04.2020

Атина, 9 април 2020 () – Со капацитет да прими до 400 лица, со можност за дневен престој, преноќување и реинтеграција во општеството, општина Атина отвори нов центар за бездомници, а Националната организација за јавно здравје на Грција ги тестираше ...

Отворен повеќенаменски нов центар за бездомници во Атина

Вечер - 09.04.2020

Со капацитет да прими до 400 лица, со можност за дневен престој, преноќување и реинтеграција во општеството, општина Атина отвори нов центар за бездомници, а Националната организација за јавно здравје на Грција ги тестираше лицата за коронавирусот, ...

Отворен повеќенаменски нов центар за бездомници во Атина

Курир - 09.04.2020

Со капацитет да прими до 400 лица, со можност за дневен престој, преноќување и реинтеграција во општеството, општина Атина отвори нов центар за бездомници, а Националната организација за јавно здравје на Грција ги тестираше лицата за коронавирусот, ...

Отворен повеќенаменски нов центар за бездомници во Атина

А1 On - 09.04.2020

Со капацитет да прими до 400 лица, со можност за дневен престој, преноќување и реинтеграција во општеството, општина Атина отвори нов центар за бездомници, а Националната организација за јавно здравје на Грција ги тестираше лицата за коронавирусот, ...

Отворен повеќенаменски нов центар за бездомници во Атина

24Инфо - 09.04.2020

Со капацитет да прими до 400 лица, со можност за дневен престој, преноќување и реинтеграција во општеството, општина Атина отвори нов центар за бездомници, а Националната организација за јавно здравје на Грција ги тестираше лицата за коронавирусот, ...

Отворен повеќенаменски нов центар за бездомници во Атина

MakPress - 09.04.2020

Со капацитет да прими до 400 лица, со можност за дневен престој, преноќување и реинтеграција во општеството, општина Атина отвори нов центар за бездомници, а Националната организација за јавно здравје на Грција ги тестираше лицата за коронавирусот, ...