TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поза која ги излуде сите: Ги плаши мажите, жените ја обожуваат, а секој би ја пробал

Курир - 24.09.2021

Дали сте авантурист во кревет? Ако сакате малку да експериментирате во кревет, дури и надвор од него, тогаш сигурно ќе ве интересира позата за која сите зборуваат во моментот. Според една британска студија, позата наречена „количка“ е на врвот на ...

Поза која ги излуде сите: Ги плаши мажите, жените ја обожуваат, а секој би ја пробал

Вистина.мк - 23.09.2021

Ако сакате малку да експериментирате во кревет, дури и надвор од него, тогаш сигурно ќе ве интересира позата за која сите зборуваат во моментот. Според една британска студија, позата наречена „количка“ е на врвот на листата на желби.

Поза која ги излуде сите: Ги плаши мажите, жените ја обожуваат, а секој би ја пробал

Попара - 22.09.2021

Дали сте авантурист во кревет? Ако сакате малку да експериментирате во кревет, дури и надвор од него, тогаш сигурно ќе ве интересира позата за која сите зборуваат во моментот. Според една британска студија, позата наречена „количка“ е на врвот на ...

Жените открија во кои секс пози најтешко доживуваат оргазам

Кајгана - 22.09.2021

Повеќе од 1.200 читателки на магазинот Women's Health одговорија на прашањата за тоа кои се најлоши секс пози според нивното мислење, односно во кои пози жените најтешко доживуваат оргазам.