TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов е урбан мафијаш – дали фирмите кои му ја градат семејната дивоградба добивале тендери од Градот?

Курир - 14.09.2021

И во време на денови на жалост во Македонија, дивоградбата на Шилегов не мирува, туку забрзано се гради. Иако градоначалникот во заминување Шилегов најави одговори, тој сеуште молчи и не открива дали има дозвола за градење и која фирма ја гради ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов е урбан мафијаш – дали фирмите кои му ја градат семејната дивоградба добивале тендери од Градот?

Lider - 14.09.2021

И во време на денови на жалост во Македонија, дивоградбата на Шилегов не мирува, туку забрзано се гради. Иако градоначалникот во заминување Шилегов најави одговори, тој сеуште молчи и не открива дали има дозвола за градење и која фирма ја гради ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов е урбан мафијаш – дали фирмите кои му ја градат семејната дивоградба добивале тендери од Градот?

Press24 - 14.09.2021

И во време на денови на жалост во Македонија, дивоградбата на Шилегов не мирува, туку забрзано се гради. Иако градоначалникот во заминување Шилегов најави одговори, тој сеуште молчи и не открива дали има дозвола за градење и која фирма ја гради ...

ВМРО-ДПМНЕ: Фирмите кои добиваат тендери од Град Скопје му ја градат семејната куќа на Шилегов

Скопје1 - 14.09.2021

„И во време на денови на жалост во Македонија, дивоградбата на Шилегов не мирува, туку забрзано се гради. Иако градоначалникот во заминување Шилегов најави одговори, тој се уште молчи и не открива дали има дозвола за градење и која фирма ја гради ...

ВМРО-ДПМНЕ: Дали фирмите кои ја градат семејната дивоградба на Шилегов добивале тендери од Град Скопје?!

Нетпрес - 14.09.2021

И во време на денови на жалост во Македонија, дивоградбата на Шилегов не мирува, туку забрзано се гради. Иако градоначалникот во заминување Шилегов најави одговори, тој сеуште молчи и не открива дали има дозвола за градење и која фирма ја гради ...

Шилегов е урбан мафијаш – дали фирмите кои му ја градат семејната дивоградба добивале тендери од Градот?

PressingTV - 14.09.2021

И во време на денови на жалост во Македонија, дивоградбата на Шилегов не мирува, туку забрзано се гради. Иако градоначалникот во заминување Шилегов најави одговори, тој сеуште молчи и не открива дали има дозвола за градење и која фирма ја гради ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов е урбан мафијаш

Канал5 - 14.09.2021

Шилегов е урбан мафијаш - дали фирмите кои му ја градат семејната дивоградба добивале тендери од Градот? И во време на денови на жалост во Македонија, дивоградбата на Шилегов не мирува, туку забрзано се гради.

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов е урбан мафијаш – дали фирмите кои му ја градат семејната дивоградба добивале тендери од Градот?

Денешен - 14.09.2021

И во време на денови на жалост во Македонија, дивоградбата на Шилегов не мирува, туку забрзано се гради, се истакнува во денешното соопштение од ВМРО-ДПМНЕ. Реакцијата од опозициската партија ја објавуваме во целост: Иако градоначалникот во ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов е урбан мафијаш - дали фирмите кои му ја градат семејната дивоградба добивале тендери од Градот?

MakPress - 14.09.2021

И во време на денови на жалост во Македонија, дивоградбата на Шилегов не мирува, туку забрзано се гради. Иако градоначалникот во заминување Шилегов најави одговори, тој сеуште молчи и не открива дали има дозвола за градење и која фирма ја гради ...

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов е урбан мафијаш – дали фирмите кои му ја градат семејната дивоградба добивале тендери од Градот?

Република - 14.09.2021

И во време на денови на жалост во Македонија, дивоградбата на Шилегов не мирува, туку забрзано се гради. Иако градоначалникот во заминување Шилегов најави одговори, тој сеуште молчи и не открива дали има дозвола за градење и која фирма ја гради ...