TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Што прво гледаат мажите на гола жена?

А1 On - 22.01.2018

Сите жени некогаш во животот се запрашале што прво гледаат мажите кога ќе ги видат голи, а едно истражување спроведено на 12 илјади мажи го дава одговорот. Дури 45 отсто од машките, голата жена прво ја гледаат во градите, додека 25 отсто гледаат во ...

Што прво гледаат мажите на гола жена?

Поглед - 22.01.2018

Сите жени некогаш во животот се запрашале што прво гледаат мажите кога ќе ги видат голи, а едно истражување спроведено на 12 илјади мажи го дава одговорот. Дури 45 отсто од машките, голата жена прво ја гледаат во градите, додека 25 отсто гледаат во ...

Што прво гледаат мажите на гола жена?

Орбис - 22.01.2018

Сите жени некогаш во животот се запрашале што прво гледаат мажите кога ќе ги видат голи, а едно истражување спроведено на 12 илјади мажи го дава одговорот. Дури 45 отсто од машките, голата жена прво ја гледаат во градите, додека 25 отсто гледаат во ...

Еве во што прво се загледуваат мажите кога ќе видат гола жена

Таратур - 23.01.2018

Иако повеќето можеби и пред да го прочитате текстот подолу веќе знаете кој е одговорот, сепак, група научници направиле и истражување во кое биле вклучени 12.000 мажи, со цел да го дознаат (ние би рекле да го потврдат) одговорот на ова прашање.