TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Проекција на „Молкот на разумот” - филм на Кумјана Новакова

Окно - 08.12.2023

Во рамки на фестивалот„Прво па женско”, на 12-ти декември (вторник), во кино „Фросина“ во Младинскиот културен центар, со почеток од 20 часот, ќе се одржи проекција на филмот „Молкот на разумот”, на режисерката Кумјана Новакова.

Специјална проекција на филмот „МОЛКОТ НА РАЗУМОТ” на Кумјана Новакова

Екран - 07.12.2023

На 12 декември во 20 часот во киното „Фросина” – Младински културен центар, за прв пат во Скопје ќе се прикажува специјална проекција на „Молкот на разумот” („Silence of Reason”) на режисерката Кумјана Новакова.

„Молкот на разумот“ во кино Фросина, МКЦ

Трн - 07.12.2023

На 12 декември во 20 часот во киното „Фросина“ – Младински културен центар, за прв пат во Скопје ќе се прикажува специјална проекција на „Молкот на разумот“ („Silence of Reason“) на режисерката Кумјана Новакова .