TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Папата Франциск му се обрати на светот со сериозна порака: „Не знам дали е ова одмазда, но сигурно е одговор на ...

Локално - 08.04.2020

Папата Фрањо изјавил денеска дека пандемија со коронавирусот е една од „реакциите на природата“ кон луѓето кои ја игнорираат тековната еколошка криза. Во интервју за „Таблет и Комонвелт“, дадено преку е-пошта, папата Фрањо вели дека епидемијата е ...

Папата Франциск ги осуди луѓето кои се обидуваат да заработат на кризата со коронавирусот

Опсервер - 08.04.2020

Рим, 8 април 2020 () – Папата Франциск денеска ги осуди луѓето кои пандемијата од коронавирусот ја користат за брза заработка, а посебно се осврна на „лицемерието“ на одредени политичари во пристапот кон кризата.

Папата Франциск ги осуди луѓето кои се обидуваат да заработат на кризата со коронавирусот

Слободен Печат - 08.04.2020

Папата, исто така, кажа дека коронавирусот, што не ги штеди ниту богатите, ниту сиромашните, го разоткри лицемерието. -Ме загрижува лицемерието на одредени политичари кои зборуваат за спротивставување на кризата, за проблемот со гладта во светот, но ...

Папата не ги почитува воведените мерки, коронавирусот се шири во Ватикан

Макфакс - 08.04.2020

Уште откако Италија прогласи карантин за да се спречи ширењето на новиот коронавирус, а слични мерки се воведени во Ватикан, сепак, папата Франциско се чини дека не ги почитува правилата на социјално растојание, туку и натаму ги прима гостите и се ...

Папата и понатаму прима гости и се ракува со нив, неговите чувари се загрижени

Слободен Печат - 08.04.2020

Многу луѓе се загрижени дека коронавирусот ќе се прошири во Ватикан. Повеќето жители се постари мажи – демографската група за која вирусот е најопасен. Откако Италија прогласи карантин за да го запре ширењето на коронавирусот, и во Ватикан ...

Папата не ги почитува воведените мерки, коронавирусот се шири во Ватикан

MTM - 08.04.2020

Уште откако Италија прогласи карантин за да се спречи ширењето на новиот коронавирус, а слични мерки се воведени во Ватикан, сепак, папата Франциско се чини дека не ги почитува правилата на социјално растојание, туку и натаму ги прима гостите и се ...

Папата не ги почитува воведените мерки, коронавирусот се шири во Ватикан

24Инфо - 08.04.2020

Уште откако Италија прогласи карантин за да се спречи ширењето на новиот коронавирус, а слични мерки се воведени во Ватикан, сепак, папата Франциско се чини дека не ги почитува правилата на социјално растојание, туку и натаму ги прима гостите и се ...

Папата не ги почитува воведените мерки, коронавирусот се шири во Ватикан

Точка - 08.04.2020

Уште откако Италија прогласи карантин за да се спречи ширењето на новиот коронавирус, а слични мерки се воведени во Ватикан, сепак, папата Франциско се чини дека не ги почитува правилата на социјално растојание, туку и натаму ги прима гостите и се ...

Папата Франциск ги осуди луѓето кои се обидуваат да заработат на кризата со коронавирусот

А1 On - 08.04.2020

Папата Франциск денеска ги осуди луѓето кои пандемијата од коронавирусот ја користат за брза заработка, а посебно се осврна на „лицемерието“ на одредени политичари во пристапот кон кризата.

Папата Франциск ги осуди луѓето кои се обидуваат да заработат на кризата со коронавирусот

ТВ21 - 08.04.2020

Папата Франциск денеска ги осуди луѓето кои пандемијата од коронавирусот ја користат за брза заработка, а посебно се осврна на „лицемерието“ на одредени политичари во пристапот кон кризата.

Папата Франциск ги осуди луѓето кои се обидуваат да заработат на кризата со коронавирусот

24Инфо - 08.04.2020

– Папата Франциск денеска ги осуди луѓето кои пандемијата од коронавирусот ја користат за брза заработка, а посебно се осврна на „лицемерието” на одредени политичари во пристапот кон кризата.

Папата Франциск ги осуди луѓето кои се обидуваат да заработат на кризата со коронавирусот

Либертас - 08.04.2020

Папата Франциск денеска ги осуди луѓето кои пандемијата од коронавирусот ја користат за брза заработка, а посебно се осврна на „лицемерието“ на одредени политичари во пристапот кон кризата.

Папата Франциск ги осуди луѓето кои се обидуваат да заработат на кризата со коронавирусот

Вечер - 08.04.2020

Папата Франциск денеска ги осуди луѓето кои пандемијата од коронавирусот ја користат за брза заработка, а посебно се осврна на „лицемерието” на одредени политичари во пристапот кон кризата.

Папата Франциск ги осуди луѓето кои се обидуваат да заработат на кризата со коронавирусот

Република - 08.04.2020

Папата Франциск денеска ги осуди луѓето кои пандемијата од коронавирусот ја користат за брза заработка, а посебно се осврна на „лицемерието“ на одредени политичари во пристапот кон кризата.

Папата Франциск ги осуди луѓето кои се обидуваат да заработат на кризата со коронавирусот

Press24 - 08.04.2020

Папата Франциск денеска ги осуди луѓето кои пандемијата од коронавирусот ја користат за брза заработка, а посебно се осврна на „лицемерието” на одредени политичари во пристапот кон кризата.

Папата Франциск ги осуди луѓето кои се обидуваат да заработат на кризата со коронавирусот

MakPress - 09.04.2020

Папата Франциск денеска ги осуди луѓето кои пандемијата од коронавирусот ја користат за брза заработка, а посебно се осврна на „лицемерието“ на одредени политичари во пристапот кон кризата.