TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tesla повлекува повеќе од 67.000 возила во Кина

Порта - 26.11.2022

Американскиот производител на електрични автомобили Tesla повлекува 67.698 возила во Кина поради софтверски проблеми, објавија во петокот кинеските државни медиуми. „Кинеската управа за регулирање на пазарот објави дека повлекувањето ги вклучува ...

„Tesla“ повлекува повеќе од 80,000 возила од Кина поради проблеми со софтверот и безбедносните појаси

Порта - 26.11.2022

Тесла повлекува повеќе од 80.000 автомобили произведени во Кина и увезени во земјата од 2013 година поради проблеми со софтверот и безбедносните појаси, соопшти во петокот кинескиот пазарен регулатор.

Тесла повлекува повеќе од 80.000 автомобили во Кина

Фокус - 25.11.2022

Компанијата Тесла повлекува повеќе од 80.000 автомобили во Кина поради проблеми со софтверот и сигурносните појаси. Повлеќени се 67.698 автомобили Модел С и Модел Кс, увезени во Кина во периодот од 25ти септември 2013 и 21ви ноември 2020 бидејќи ...

Масовно повлекување на Tesla, трето овој месец

Локално - 25.11.2022

Во изминатиот месец Tesla имаше три повлекувања, а последното е најголемо, поврзано е со Model 3 и Model Y, а повлекувањето влијаеше на 321.628 автомобили. Кога станува збор за Model 3, станува збор за примероци произведени од 19.10 до 05.11 оваа ...

Тесла повлекува 80.561 автомобил во Кина

Пари - 25.11.2022

Поради проблеми со софтверот и безбедносните појаси американскиот производител на електрични возила Тесла повлекува 80.561 автомобил во Кина, соопшти во петокот Државната управа за пазарна регулација на земјата.

Tesla повлекува повеќе од 80.000 возила

Кајгана - 25.11.2022

Производителот на електрични возила Tesla повлекува повеќе од 80.000 автомобили произведени од 2013 година поради проблеми со софтверот и безбедносните појаси, се вели во соопштението на кинескиот пазарен регулатор објавено денеска.

Тесла повлекува повеќе од 80.000 возила

Скопје1 - 25.11.2022

Производителот на електрични возила Тесла повлекува повеќе од 80.000 автомобили произведени од 2013 година поради проблеми со софтверот и безбедносните појаси, се вели во соопштението на кинескиот пазарен регулатор во петокот.

КИНЕСКИ ВЛАСТИ: Американскиот производител на електроавтомобили Тесла повлекува над 80.000 возила во Кина

Денешен - 25.11.2022

Производителот на електрични возила „Тесла“ повлекува повеќе од 80.000 автомобили, поради проблеми со софтверот и безбедносните појаси, потврдија кинеските пазарно-регулаторни власти денеска.

„Тесла“ повлекува над 80.000 возила во Кина

Независен - 25.11.2022

Производителот на електрични возила „Тесла“ повлекува повеќе од 80.000 автомобили, поради проблеми со софтверот и безбедносните појаси, потврдија кинеските пазарно-регулаторни власти денеска.

„Тесла“ повлекува над 80.000 возила во Кина

MakPress - 25.11.2022

Производителот на електрични возила „Тесла“ повлекува повеќе од 80.000 автомобили, поради проблеми со софтверот и безбедносните појаси, потврдија кинеските пазарно-регулаторни власти денеска.

„Тесла“ повлекува над 80.000 возила во Кина

Курир - 25.11.2022

Производителот на електрични возила „Тесла“ повлекува повеќе од 80.000 автомобили, поради проблеми со софтверот и безбедносните појаси, потврдија кинеските пазарно-регулаторни власти денеска.

„ТЕСЛА” ПОВЛЕКУВА ПОВЕЌЕ ОД 80.000 ВОЗИЛА ВО КИНА Имаат проблем со безбедносните појаси

+инфо - 25.11.2022

„Тесла" најави дека ќе го надгради софтверот на повлечените возила. Производителот на електрични возила „Тесла” повлекува повеќе од 80.000 автомобили, поради проблеми со софтверот и безбедносните појаси, потврдија кинеските пазарно-регулаторни ...

„Тесла“ повлекува над 80.000 возила во Кина

Либертас - 25.11.2022

Производителот на електрични возила „Тесла“ повлекува повеќе од 80.000 автомобили, поради проблеми со софтверот и безбедносните појаси, потврдија кинеските пазарно-регулаторни власти денеска.

„Тесла“ повлекува над 80.000 возила во Кина

Нетпрес - 25.11.2022

Производителот на електрични возила „Тесла“ повлекува повеќе од 80.000 автомобили, поради проблеми со софтверот и безбедносните појаси, потврдија кинеските пазарно-регулаторни власти денеска.

„Тесла“ повлекува над 80.000 возила во Кина

Вечер Прес - 25.11.2022

Производителот на електрични возила „Тесла“ повлекува повеќе од 80.000 автомобили, поради проблеми со софтверот и безбедносните појаси, потврдија кинеските пазарно-регулаторни власти денеска.

„Тесла“ повлекува повеќе од 80.000 возила од патиштата во Кина

Centar - 25.11.2022

Производителот на електрични возила „Тесла“ повлекува повеќе од 80.000 автомобили произведени од 2013 година поради проблеми со софтверот и безбедносните појаси, се вели во соопштението на кинескиот пазарен регулатор во петокот.

„Тесла“ повлекува над 80.000 возила во Кина

Lider - 25.11.2022

Производителот на електрични возила „Тесла“ повлекува повеќе од 80.000 автомобили, поради проблеми со софтверот и безбедносните појаси, потврдија кинеските пазарно-регулаторни власти денеска.

Тесла во Кина повлекува над 80.000 возила

Канал5 - 25.11.2022

Производителот на електрични возила Тесла повлекува повеќе од 80.000 автомобили произведени од 2013 година поради проблеми со софтверот и безбедносните појаси, се вели во соопштението на кинескиот пазарен регулатор.