TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ексклузивно: Германскиот нацрт закон за информатичка безбедност се стреми кон консензус за ризиците на продавачите на ...

Опсервер - 23.11.2020

– Германија ќе треба да постигне консензус во рамките на владата дека одреден продавач на телекомуникациска опрема претставува закана за националната безбедност за да може да ја исклучи неговата опрема од националните 5G мрежи, стои во нацрт-законот ...

Ројтерс ексклузивно: Германскиот нацрт закон за информатичка безбедност се стреми кон консензус за ризиците на ...

Фактор - 23.11.2020

Германија ќе треба да постигне консензус во рамките на владата дека одреден продавач на телекомуникациска опрема претставува закана за националната безбедност за да може да ја исклучи неговата опрема од националните 5G мрежи, стои во нацрт-законот ...

Reuters ексклузивно: Германскиот нацрт закон за информатичка безбедност се стреми кон консензус за ризиците на ...

Smartportal - 23.11.2020

Како ќе функционира тој процес, ќе биде клучно за да се утврди дали кинескиот Huawei, глобален лидер во телекомуникациските мрежи, може да остане во Германија или на крајот да биде забранет, како што тоа го сторија САД и некои нејзини сојузници ...

Германскиот нацрт закон за информатичка безбедност се стреми кон консензус за ризиците на продавачите на ...

USB - 23.11.2020

Германија ќе треба да постигне консензус во рамките на владата дека одреден продавач на телекомуникациска опрема претставува закана за националната безбедност за да може да ја исклучи неговата опрема од националните 5G мрежи, стои во нацрт-законот ...