TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Чадеж и Азески реизбрани на чело на Коморскиот инвестициски форум и во наредниот мандат

Фокус - 23.06.2022

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија Бранко Азески и претседателот на Стопанската комора на Србија Марко Чадеж, беа реизбрани да го раководат Коморскиот инвестициски форум (КИФ) за нов мандат од четири години, на денешната ...

КОМОРСКИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ Е ВО СИГУРНИ РАЦЕ Нов мандат за Азески и за Чадеж

+инфо - 23.06.2022

Коморскиот инвестициски форум, со седиште во Трст е институција основан во 2015 година во рамките на Берлинскиот процес инициран од канцеларката Ангела Меркел и претставува глас на приватниот сектор од регионот, застапувајќи 350.000 компании од ...

Aзески и Чадеж уште еден мандат ќе го водат Иинвестицискиот форум инициран од Меркел

Нова ТВ - 23.06.2022

Претседателот на Стопанската комора Бранко Азески и претседателот на Стопанската комора на Србија Марко Чадеж, беа реизбрани да го раководат Коморскиот инвестициски форум (КИФ) за нов мандат од четири години, на денешната седница на Управниот одбор ...

Чадеж и Азески реизбрани на чело на Коморскиот инвестициски форум и во наредниот мандат

Фактор - 23.06.2022

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија Бранко Азески и претседателот на Стопанската комора на Србија Марко Чадеж, беа реизбрани да го раководат Коморскиот инвестициски форум (КИФ) за нов мандат од четири години, на денешната ...

Чадеж и Азески реизбрани на чело на Коморскиот инвестициски форум и во наредниот мандат

Независен - 23.06.2022

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија Бранко Азески и претседателот на Стопанската комора на Србија Марко Чадеж, беа реизбрани да го раководат Коморскиот инвестициски форум (КИФ) за нов мандат од четири години, на денешната ...

Чадеж и Азески реизбрани на чело на Коморскиот инвестициски форум и во наредниот мандат

MakPress - 23.06.2022

Претседателот на Стопанската комора на Македонија Бранко Азески и претседателот на Стопанската комора на Србија Марко Чадеж, беа реизбрани да го раководат Коморскиот инвестициски форум (КИФ) за нов мандат од четири години, на денешната седница на ...

Чадеж и Азески реизбрани на чело на Коморскиот инвестициски форум и во наредниот мандат

Опсервер - 23.06.2022

Претседателот на Стопанската комора на Македонија Бранко Азески и претседателот на Стопанската комора на Србија Марко Чадеж, беа реизбрани да го раководат Коморскиот инвестициски форум (КИФ) за нов мандат од четири години, на денешната седница на ...

Чадеж и Азески реизбрани на чело на Коморскиот инвестициски форум и во наредниот мандат

Вечер Прес - 23.06.2022

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија Бранко Азески и претседателот на Стопанската комора на Србија Марко Чадеж, беа реизбрани да го раководат Коморскиот инвестициски форум (КИФ) за нов мандат од четири години, на денешната ...

Чадеж и Азески реизбрани на чело на Коморскиот инвестициски форум и во наредниот мандат

Бизнис Вести - 23.06.2022

На 21 и 22 јули во Охрид ќе се разговара за односите со Отворен Балкан и другите регионални иницијативи Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија Бранко Азески и претседателот на Стопанската комора на Србија Марко Чадеж, беа ...