TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НаТочак: Национален ден на немање безбедна патека при градба

Нова ТВ - 14.03.2018

Нашата држава нема регулатива за тоа како се обезбедуваат, пренасочуваат и означуваат пешачките и велосипедските патеки кога се зафатени со градежни работи, сеедно дали се работи заради изградба на објекти, заради промена на инсталации или заради ...

Акција за подигнување на свеста за алтернативни премини за велосипедисти и пешаци

Локално - 14.03.2018

Пешаци и велосипедисти во координација со здружението „На точак“ денеска преку едночасовна акција на крстосницата на булеварите „Партизански Одреди“ и „8 септември“ ќе се обидат да ја подигнат свеста кај јавноста и да ги повикаат институциите да ...

Граѓани со жив штит кај ГУЦ „Здравко Цветковски“ ќе овозможат безбеден премин на улицата

Макфакс - 13.03.2018

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На точак“ попладнево во периодот од 17 до 18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булеварот Партизански одреди со булеварот 8 Септември (на аголот кај ГУЦ „Здравко ...

Акција за подигнување на свеста за алтернативни премини за велосипедисти и пешаци

А1 On - 14.03.2018

Пешаци и велосипедисти во координација со здружението „На точак“ денеска преку едночасовна акција на крстосницата на булеварите „Партизански Одреди“ и „8 септември“ ќе се обидат да ја подигнат свеста кај јавноста и да ги повикаат институциите да ...

Граѓани со жив штит кај ГУЦ „Здравко Цветковски“ ќе овозможат безбеден премин на улицата

Вечер - 13.03.2018

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На точак“ попладнево во периодот од 17 до 18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булеварот Партизански одреди со булеварот 8 Септември (на аголот кај ГУЦ „Здравко ...

Акција за подигнување на свеста за алтернативни премини за велосипедисти и пешаци

Канал5 - 14.03.2018

Пешаци и велосипедисти во координација со здружението „На точак“ денеска преку едночасовна акција на крстосницата на булеварите „Партизански Одреди“ и „8 септември“ ќе се обидат да ја подигнат свеста кај јавноста и да ги повикаат институциите да ...

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат „Националниот ден на немање безбедна патека при градба“

Скопје инфо - 13.03.2018

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На Точак“ утре попладне во периодот од 17-18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булевар Партизански Одреди со булевар 8-ми септември (на аголот кај ГУЦ „Здравко ...

Акција за подигнување на свеста за алтернативни премини за велосипедисти и пешаци

CivilMedia - 14.03.2018

Пешаци и велосипедисти во координација со здружението „На точак“ денеска преку едночасовна акција на крстосницата на булеварите „Партизански Одреди“ и „8 септември“ ќе се обидат да ја подигнат свеста кај јавноста и да ги повикаат институциите да ...

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат „Националниот ден на немање безбедна патека при градба“

Точка - 13.03.2018

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На Точак“ утре попладне во периодот од 17-18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булевар Партизански Одреди со булевар 8-ми септември (на аголот кај ГУЦ „Здравко ...

Акција за подигнување на свеста за алтернативни премини за велосипедисти и пешаци...

Н.Македонија - 14.03.2018

Акција за подигнување на свеста за алтернативни премини за велосипедисти и пешаци Пешаци и велосипедисти во координација со здружението „На точак“ денеска преку едночасовна акција на крстосницата на булеварите „Партизански Одреди“ и „8 септември“ ќе ...

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат „Националниот ден на немање безбедна патека при градба“

Денар - 13.03.2018

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На Точак“ утре попладне во периодот од 17-18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булевар Партизански Одреди со булевар 8-ми септември (на аголот кај ГУЦ „Здравко ...

Акција за подигнување на свеста за алтернативни премини за велосипедисти и пешаци

МКД - 14.03.2018

Пешаци и велосипедисти во координација со здружението „На точак" денеска преку едночасовна акција на крстосницата на булеварите „Партизански Одреди" и „8 септември" ќе се обидат да ја подигнат свеста кај јавноста и да ги повикаат институциите да ...

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат Националниот ден на немање безбедна патека при градба

Sky - 13.03.2018

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На точак“ утре попладне во периодот од 17 до 18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булеварот Партизански одреди со булеварот 8 Септември (на аголот кај ГУЦ „Здравко ...

Жив штит во заштита на пешаците и велосипедистите во Скопје

Кајгана - 14.03.2018

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На точак“ попладнево во периодот од 17 до 18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булеварот Партизански одреди со булеварот 8 Септември (на аголот кај ГУЦ „Здравко ...

Ќе се одбележи Националниот ден на немање безбедна патека ...

Н.Македонија - 14.03.2018

Ќе се одбележи Националниот ден на немање безбедна патека Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На точак“ денеска попладне, во периодот од 17 до 18 часот, ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булеварот Партизански ...