TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Преносните уреди на „Епл“ ќе носат поголеми приходи отколку „Мек“ и „АјПад“

Локално - 14.08.2019

Аналитичарите на Абов Авалон велат во нова аналзиа велат дека бизнисот на „Епл“ со преносни уреди, како што се „Епл Воч“ и „ЕрПодс“, ќе ги надмине приходите на компанијата од „Мек“ компјутери и „Ајпад“ до крајот на следната година.

Преносните уреди на „Епл“ ќе носат поголеми приходи отколку „Мек“ и „АјПад“

А1 On - 14.08.2019

Аналитичарите на Абов Авалон велат во нова аналзиа велат дека бизнисот на „Епл“ со преносни уреди, како што се „Епл Воч“ и „ЕрПодс“, ќе ги надмине приходите на компанијата од „Мек“ компјутери и „Ајпад“ до крајот на следната година.

Новиот iPad би можел да има три камери

Точка - 12.08.2019

Како што е познато, наскоро Apple ќе ја претстави новата генерација на iPhone која што ќе има три камери на задната страна, а исто така три камери на задната страна ќе има и новиот iPad Pro.

Следниот iPad Pro би можел да има три камери на задната страна

USB - 12.08.2019

Според бројните медиумски извештаи, компанијата Apple ќе го претстави новиот iPhone, кој ќе има три задни камери, а истото се шпекулира и за новиот iPad Pro, додека стандардниот 10,2-инчен iPad ќе има две камери.

„Епл” нуди награда за хакерите од милион долари

Centar - 12.08.2019

„Епл“ им понуди рекордна награда од еден милион американски долари на професионалци за компјутерска безбедност, доколку можат да најдат начин за хакирање на „ајфон“, соопшти компанијата. На годишната конференција за безбедност на компјутери „Блек ...

Apple би можел да ја користи Pro ознаката за iPhone 11?

USB - 12.08.2019

Дојавувачот CoinX (@coiiiiiiiin) дојде до информација дека Apple би можел да ја користи Pro ознаката во еден од своите годинашни iPhone модели. Сепак, овие информации треба да се земат со резерва од неколку причини.

iPhone може да се хакира само со праќање на една порака

Телефони.мк - 12.08.2019

Смартфоните на Apple се сметаат за побезбедни од Android, но во денешно време ниту еден уред, ниту сервис, не можеме да го сметаме за потполно безбеден. Експертот за безбедност, Natalie Silvanovich, за време на конференцијата Black Hat во Лас Вегас, ...

Технолошка компанија нуди награда од милион долари, потребно е да направите само една работа

Денар - 12.08.2019

Компанијата Apple понуди рекордни милион долари награда на експерти за компјутерска безбедност ако успеат да најдат начин за хакирање на iPhone. На годишната конференција за компјутерска безбедност во Лас Вегас, Apple ги повикаа експертите од целиот ...

Преносните уреди на „Епл“ ќе носат поголеми приходи отколку „Мек“ и „АјПад“

Сител - 14.08.2019

Аналитичарите на Абов Авалон велат во нова анализа велат дека бизнисот на „Епл“ со преносни уреди, како што се „Епл Воч“ и „ЕрПодс“, ќе ги надмине приходите на компанијата од „Мек“ компјутери и „Ајпад“ до крајот на следната година.

Преносните уреди на „Епл“ ќе носат поголеми приходи отколку „Мек“ и „АјПад“

4NEWS - 14.08.2019

Аналитичарите на Абов Авалон велат во нова анализа велат дека бизнисот на „Епл“ со преносни уреди, како што се „Епл Воч“ и „ЕрПодс“, ќе ги надмине приходите на компанијата од „Мек“ компјутери и „Ајпад“ до крајот на следната година.

Apple: Преносните уреди ќе носат поголеми приходи отколку Mac и iPad

Слободен Печат - 14.08.2019

Apple ја надмина бројката од 70 милиони продадени преносни уреди за една година, при што тој сектор во „Епл" расте меѓу 55 и 60 отсто на годишно ниво. Аналитичарите на „Абов Авалон“ велат во нова аналзиа велат дека бизнисот на Apple со преносни ...

Преносните уреди на „Епл“ ќе носат поголеми приходи отколку „Мек“ и „АјПад“

Опсервер - 14.08.2019

Аналитичарите на Абов Авалон велат во нова аналзиа велат дека бизнисот на „Епл“ со преносни уреди, како што се „Епл Воч“ и „ЕрПодс“, ќе ги надмине приходите на компанијата од „Мек“ компјутери и „Ајпад“ до крајот на следната година.

Преносните уреди на „Епл“ поприходни од оние на „Мек“ и „АјПад“

+инфо - 14.08.2019

„Епл“ ја надмина бројката од 70 милиони продадени преносни уреди за една година, при што тој сектор во „Епл“ расте меѓу 55 и 60 отсто на годишно ниво. Исто така, еден од пет продадени уреди на „Епл“ е уред што се носи.

Преносните уреди на „Епл“ ќе носат поголеми приходи отколку „Мек“ и „АјПад“

Либертас - 14.08.2019

Аналитичарите на Абов Авалон велат во нова аналзиа велат дека бизнисот на „Епл“ со преносни уреди, како што се „Епл Воч“ и „ЕрПодс“, ќе ги надмине приходите на компанијата од „Мек“ компјутери и „Ајпад“ до крајот на следната година.

Преносните уреди на „Епл“ ќе носат поголеми приходи отколку „Мек“ и „АјПад“

MakPress - 14.08.2019

Аналитичарите на Абов Авалон велат во нова аналзиа велат дека бизнисот на „Епл“ со преносни уреди, како што се „Епл Воч“ и „ЕрПодс“, ќе ги надмине приходите на компанијата од „Мек“ компјутери и „Ајпад“ до крајот на следната година.