TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од утре пренасочување на патот Неготино – Лакавица, се реконструира мост

+инфо - 20.03.2019

Како што информира АМСМ, на самото место ќе биде поставена соодветна вертикална сообраќајна сигнализација. Овој сообраќаен режим ќе трае до завршување на градежните ...

Градежни работи на патот Неготино – Лакавица, сообраќајот ќе се пренасочува

Скопје1 - 20.03.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. Од 21.03.2019 (четврток) на регионалниот патен правец Р1103Неготино – Лакавица ќе се извршуваат работи на пат, реконструкција на мост на река Вардар кај с. Пепелиште.

Утре сообраќајот ќе се пренасочува, градежни работи на патот Неготино – Лакавица

ММС - 20.03.2019

На регионалниот патен правец Неготино – Лакавица од утре ќе се извршуваат градежни работи на пат, реконструкција на мост на реката Вардар кај село Пепелиште. За таа цел сообраќајот ќе се пренасочува по земјениот пат село Пепелиште – Криволак за ...

На регионалниот пат Неготино-Лакавица реконструкција на мостот кај село Пепелиште

MTM - 20.03.2019

На регионалниот пат Неготино – Лакавица од утре ќе се реконструира мостот на Вардар кај село Пепелиште, поради што сообраќајот ќе се пренасочува по земјаниот пат Пепелиште – Криволак за возила со вкупна тежина до 7,5 тони, соопшти денеска ...

АМСМ: Тековен сообраќај без застои

Макфакс - 21.03.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози, инфрмира АМСМ. Од денес 21 март, на регионалниот патен правец Р1103 Неготино – Лакавица ќе се извршуваат работи на пат, реконструкција на мост на реката Вардар кај селото ...

Од утре градежни работи на патот Неготино – Лакавица, сообраќајот ќе се пренасочува

Локално - 20.03.2019

На регионалниот патен правец Неготино – Лакавица од утре ќе се извршуваат градежни работи на пат, реконструкција на мост на реката Вардар кај село Пепелиште. За таа цел сообраќајот ќе се пренасочува по земјениот пат село Пепелиште – Криволак за ...

На регионалниот пат Неготино-Лакавица реконструкција на мостот кај село Пепелиште

MakPress - 22.03.2019

На регионалниот пат Неготино – Лакавица од утре ќе се реконструира мостот на Вардар кај село Пепелиште, поради што сообраќајот ќе се пренасочува по земјаниот пат Пепелиште – Криволак за возила со вкупна тежина до 7,5 тони, соопшти денеска ...

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози

24Инфо - 21.03.2019

Од 21.03.2019 (четврток) на регионалниот патен правец Р1103 Неготино – Лакавица се извршуваат работи на пат, реконструкција на мост на река Вардар кај с. Пепелиште. Сообраќајот се пренасочува по земјениот пат с.

Од утре градежни работи на патот Неготино – Лакавица, сообраќајот ќе се пренасочува

Н.Македонија - 20.03.2019

На регионалниот патен правец Неготино – Лакавица од утре ќе се извршуваат градежни работи на пат, реконструкција на мост на реката Вардар кај село Пепелиште. За таа цел сообраќајот ќе се пренасочува по земјениот пат село Пепелиште – Криволак за ...

АМСМ: Тековен сообраќај без застои

Точка - 21.03.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози, инфрмира АМСМ. Од денес 21 март, на регионалниот патен правец Р1103 Неготино – Лакавица ќе се извршуваат работи на пат, реконструкција на мост на реката Вардар кај селото ...

Од утре градежни работи на патот Неготино – Лакавица, сообраќајот ќе се пренасочува

MTM - 20.03.2019

На регионалниот патен правец Неготино – Лакавица од утре ќе се извршуваат градежни работи на пат, реконструкција на мост на реката Вардар кај село Пепелиште. За таа цел сообраќајот ќе се пренасочува по земјениот пат село Пепелиште – Криволак за ...

Каква е состојбата на патиштата?

Centar - 26.05.2019

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува: СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен.

Од утре градежни работи на патот Неготино – Лакавица, сообраќајот ќе се пренасочува

Сител - 20.03.2019

На регионалниот патен правец Неготино – Лакавица од утре ќе се извршуваат градежни работи на пат, реконструкција на мост на реката Вардар кај село Пепелиште. За таа цел сообраќајот ќе се пренасочува по земјениот пат село Пепелиште – Криволак за ...

Од утре градежни работи на патот Неготино – Лакавица, сообраќајот ќе се пренасочува

Опсервер - 20.03.2019

На регионалниот патен правец Неготино – Лакавица од утре ќе се извршуваат градежни работи на пат, реконструкција на мост на реката Вардар кај село Пепелиште. За таа цел сообраќајот ќе се пренасочува по земјениот пат село Пепелиште – Криволак за ...

Од утре градежни работи на патот Неготино – Лакавица, сообраќајот ќе се пренасочува

MakPress - 22.03.2019

На регионалниот патен правец Неготино – Лакавица од утре ќе се извршуваат градежни работи на пат, реконструкција на мост на реката Вардар кај село Пепелиште. За таа цел сообраќајот ќе се пренасочува по земјениот пат село Пепелиште – Криволак за ...