TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ отпочнува процес на ажурирање на членството и зачленување на нови членови: Приклучи се, за Македонија, за ...

Курир - 29.09.2022

Приклучи се, за Македонија, за нашата заедничка иднина. Во времињата кога му е тешко на нашиот народ ВМРО-ДПМНЕ води напред, кон подобра иднина, кон подобра Македонија, вели Ѓорѓија Сајкоски, генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ отпочнува процес на ажурирање на членството и зачленување на нови членови: Приклучи се, за Македонија, за ...

Република - 29.09.2022

Приклучи се, за Македонија, за нашата заедничка иднина. Во времињата кога му е тешко на нашиот народ ВМРО-ДПМНЕ води напред, кон подобра иднина, кон подобра Македонија, вели Ѓорѓија Сајкоски, генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ отпочнува процес за ажурирање и пием на ново членство: Приклучи се, за Македонија

PressingTV - 29.09.2022

Приклучи се, за Македонија, за нашата заедничка иднина. Во времињата кога му е тешко на нашиот народ ВМРО-ДПМНЕ води напред, кон подобра иднина, кон подобра Македонија, вели Ѓорѓија Сајкоски, генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ.