TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Апартманот со отпад ми е скоро комплетиран, вели нуркачот Паскали откако во Охридското езеро најде бојлер

Сакам да кажам - 14.08.2019

Апартманот со отпад ми е скоро комплетиран, вели познатиот охридски нуркач Никола Паскали кој деновиве кај Трпејца на езерското дно на Охридското езеро најде стар бојлер. „Бојлерот го откривме кај селото Трпејца, во месноста На Дол, на длабочина од ...

ФОТО: По плочките и кадата, нуркачите од „Акватек“ извадија болјер фрлен во Охридско езеро

Скопје1 - 14.08.2019

Нуркачите од „Актватек“ најдоа болјер во Охридското Езеро на длабочина од 5 метри, на околу 10 метри од брегот. „Апартманот е скоро комплетиран, само уште неколку елементи“, пишува Никола Паскали од „Акватек“.

По плочките и кадата изваден и болјер од Охридското езеро

Сител - 14.08.2019

Нуркачите од „Актватек“ најдоа болјер во Охридското Езеро на длабочина од 5 метри, на околу 10 метри од брегот. „Апартманот е скоро комплетиран, само уште неколку елементи“, пишува Никола Паскали од „Акватек“.

По плочките и кадата изваден и болјер од Охридското езеро

4NEWS - 14.08.2019

Нуркачите од „Актватек“ најдоа болјер во Охридското Езеро на длабочина од 5 метри, на околу 10 метри од брегот. „Апартманот е скоро комплетиран, само уште неколку елементи“, пишува Никола Паскали од „Акватек“.