TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На аукција писмото во кое Тупак ѝ раскинал на Мадона пред 24 години

Кајгана - 12.07.2019

На аукција се најде приватна преписка меѓу Тупак и Мадона, кои биле во врска пред 24 години. Писмото е дел од колекцијата интимни предмети на поп кралицата Мадона, вклучувајќи и нејзини касети и четки за коса со прамени од нејзина коса, поставени на ...

На аукција писмото во кое Тупак ѝ раскинал на Мадона пред 24 години

Локално - 12.07.2019

На аукција се најде приватна преписка меѓу Тупак и Мадона, кои биле во врска пред 24 години. Писмото е дел од колекцијата интимни предмети на поп кралицата Мадона, вклучувајќи и нејзини касети и четки за коса со прамени од нејзина коса, поставени на ...