TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Албански брод спаси 36 Авганистанци од Егејското море

Макфакс - 21.08.2019

Албанското министерство за одбрана соопшти дека нивни брод, кој пловел во Егејското море спасил 36 Авганистанци, кои се обиделе да дојдат до Грција. Албанската министерка за одбрана Олта Џака, напиша на Твитер дека 19 деца од Авганистан, осум жени и ...

Албански брод спаси 36 Авганистанци од Егејското море

Точка - 21.08.2019

Албанското министерство за одбрана соопшти дека нивни брод, кој пловел во Егејското море спасил 36 Авганистанци, кои се обиделе да дојдат до Грција. Албанската министерка за одбрана Олта Џака, напиша на Твитер дека 19 деца од Авганистан, осум жени и ...

Албански брод спаси 36 Авганистанци од Егејското Море

Н.Македонија - 21.08.2019

Албанското Министерство за одбрана соопшти дека нивни брод, кој пловел во Егејското Море, спасил 36 Авганистанци кои се обиделе да дојдат до Грција. Албанската министерка за одбрана, Олта Џака, напиша на Твитер дека 19 деца од Авганистан, осум жени ...