TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Познати личности продаваат лични предмети за поддршка на СЗО во Украина

Вечер Прес - 25.09.2022

Познатите личности, меѓу кои и британската поп-ѕвезда Ед Ширан и кошаркарската легенда Шекил О’Нил, се согласија да понудат некои од нивните лични предмети на онлајн продажба како поддршка на Светската здравствена организација во Украина.

Познати личности донираат лични предмети за кампањата на СЗО во Украина

Макфакс - 25.09.2022

Британските музички ѕвезди Ед Ширан и Хари Стајлс, американската кошаркарска легенда Шекил О’Нил и други познати личности ќе донираат лични предмети во кампањата за собирање пари за здравствените услуги на Светската здравствена организација во ...

Познати личности донираат лични предмети за кампањата на СЗО во Украина

Точка - 25.09.2022

Британските музички ѕвезди Ед Ширан и Хери Стајлс, американската кошаркарска легенда Шекил О’Нил и други познати личности ќе донираат лични предмети во кампањата за собирање пари за здравствените услуги на Светската здравствена организација во ...

Познати личности донираат лични предмети за кампањата на СЗО во Украина

Centar - 25.09.2022

Британските музички ѕвезди Ед Ширан и Хари Стајлс, американската кошаркарска легенда Шекил О’Нил и други познати личности ќе донираат лични предмети во кампањата за собирање пари за здравствените услуги на Светската здравствена организација во ...

Познати личности донираат лични предмети за кампањата на СЗО во Украина

MTM - 25.09.2022

Британските музички ѕвезди Ед Ширан и Хари Стајлс, американската кошаркарска легенда Шекил О’Нил и други познати личности ќе донираат лични предмети во кампањата за собирање пари за здравствените услуги на Светската здравствена организација во ...

Светски познати личности ќе донираат лични предмети за потребите СЗО во Украина

Слободен Печат - 25.09.2022

Американската кошаркарска легенда Шекил О’Нил, британските музички ѕвезди Ед Ширан и Хари Стајлс и други познати личности ќе донираат лични предмети во кампањата за собирање пари за здравствените услуги на Светската здравствена организација во ...