TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ја извадила коската од супата и почнала да го тепа сопругот, тој завршил во болница: Се скарале за изборите

Пулс24 - 13.04.2024

„Политиката може да биде брутална и опасна“, вели ТВ репортеротПолицајците од полскиот град Бартошице приведоа 44-годишна жена откако за време на расправија со сопругот извадила коска од супата – и почнала да го удира.Причина за тепачката биле ...

Ја извадила коската од супата и почнала да го тепа сопругот, тој завршил во болница: Се скарале за изборите

Во Центар - 13.04.2024

„Политиката може да биде брутална и опасна“, вели ТВ репортерот Полицајците од полскиот град Бартошице приведоа 44-годишна жена откако за време на расправија со сопругот извадила коска од супата – и почнала да го удира.

Се скарал со сопругата за политика- земала коска од супата и го претепала, завршил во болница

Канал5 - 13.04.2024

Полицајците од полскиот град Бартошице приведоа 44-годишна жена откако за време на расправија со сопругот извадила коска од супата - и почнала да го удира. Причина за тепачката биле резултатите од локалните избори, а мажот завршил во болница со ...

Се скарале поради политика: Ја извадила коската од супата и го истепала сопругот, тој завршил во болница

Слободен Печат - 14.04.2024

Полицајците од полскиот град Бартошице привеле 44-годишна жена откако во текот на расправија со сопругот извадила коска од супата – и почнала да го удира. Поводот за тепачката биле резултатите од изборите во локалната самоуправа , а мажот завршил во ...