TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Три знаци на кои полната Месечина им носи остварување на најлудите желби

Екран - 16.10.2021

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Октомвриската полна крвава Месечина што го краси нашето небо на 20. октомври ќе биде во смелиот знак на Овен.

Три хороскопски знаци на кои полната Месечина им носи остварување на најлудите желби

Попара - 16.10.2021

За неколку среќни знаци на Зодијакот, овој лунарен притисок ќе биде возбудлив и инспиративен. Октомвриската полна крвава Месечина што го краси нашето небо на 20. октомври ќе биде во смелиот знак на Овен.

Октомвриска полна крвава месечина: Конечно ќе добиете смелост да го направите она што досега се плашевте

Вечер Прес - 16.10.2021

За неколку среќни знаци на Зодијакот, овој лунарен притисок ќе биде возбудлив и инспиративен. Октомвриската полна крвава Месечина што го краси нашето небо на 20 октомври ќе биде во смелиот знак на Овен.