TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Американскиот извоз на оружје порасна за 13% на годишно ниво

Денар - 09.11.2018

Продажбата на американско оружје на странски влади, се зголеми за 13% до 192,3 милијарди долари во годината што завршува на 30-ти септември – резултат од олабавувањето на ограничувањата на трговија и зголемувањето на напорите за склучување на ...

Извозот на американско оружје зголемен за 13 проценти

Курир - 09.11.2018

Продажбата на американско оружје во странство во текот на минатата фискална година, од 1 октомври 2017 до 30 септември 2018, е зголемeна за 13 проценти на годишно ниво, на вкупно 182,3 милијарди долари, соопшти Стејт департментот.

Извозот на американско оружје зголемен за 13 проценти

Н.Македонија - 09.11.2018

Продажбата на американско оружје во странство во текот на минатата фискална година, од 1 октомври 2017 до 30 септември 2018, е зголемена за 13 проценти на годишно ниво, на вкупно 182,3 милијарди долари, соопшти Стејт департментот.

Извозот на американско оружје зголемен за 13 проценти

MTM - 09.11.2018

Продажбата на американско оружје во странство во текот на минатата фискална година, од 1 октомври 2017 до 30 септември 2018, е зголемena за 13 проценти на годишно ниво, на вкупно 182,3 милијарди долари, соопшти Стејт департментот.

За 13 отсто зголемен извозот на американско оружје

+инфо - 09.11.2018

Продажбата на американско оружје во странство во текот на минатата фискална година, од 1 октомври 2017 до 30 септември 2018, е зголемena за 13 проценти на годишно ниво, на вкупно 182,3 милијарди долари, соопшти Стејт департментот.

Извозот на американско оружје зголемен за 13 проценти

А1 On - 09.11.2018

Продажбата на американско оружје во странство во текот на минатата фискална година, од 1 октомври 2017 до 30 септември 2018, е зголемena за 13 проценти на годишно ниво, на вкупно 182,3 милијарди долари, соопшти Стејт департментот.

Извозот на американско оружје зголемен за 13 проценти

Локално - 09.11.2018

Вашингтон, 9 ноември 2018 (МИА) – Продажбата на американско оружје во странство во текот на минатата фискална година, од 1 октомври 2017 до 30 септември 2018, е зголемena за 13 проценти на годишно ниво, на вкупно 182,3 милијарди долари, соопшти ...