TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Доколку го знаете одговорот на ова прашање, Илон Маск веднаш би ве вработил: „Ова му е омилено прашање на интервјуата, ...

Точка - 19.06.2021

Стресот и неизвесноста се секогаш тука во текот на разговорите за работа, а понекогаш можат истите да се споредат со кошмар кој не сакаме да го сонуваме никогаш повторно. Во поголемиот дел од случаите тоа се само стандардни интервјуа, за кои е ...

Ако го знаете одговорот на оваа прашање Илон Маск би можел да ве вработи

Кумановски м. - 19.06.2021

Стресот и неизвесноста што ги чувствуваме за време на интервју за работа понекогаш може да се идентификува со кошмар за кој не сакаме повторно да го сонуваме. Во повеќето случаи, ова се само стандардни интервјуа, за кои се знае што може да се ...