TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без вода улиците „Палмиро Тољати“ во Маџари и „Среќко Пужалка“ во Ченто

МКД - 11.07.2018

Од утрово без вода се корисниците на улицата „Палмиро Тољати“ во скопската населба Маџари, информира ЈП Водовод. „Ве известуваме дека на ден 11.07.2018 поради уличен дефект на ул.Палмиро Тољати бр.38 во нас.Маџари, прекинато водоснабдување ќе имаат ...

Дефект во водоводната мрежа на улица Палмиро Тољати во Маџари

Фокус - 11.07.2018

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат за прекин во водоснабдувањето. „Ве известуваме дека на ден 11.07.2018 поради уличен дефект на ул. Палмиро Тољати бр.38 во нас. Маџари, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ...

Без вода улицата Среќко Пужалка

Фактор - 11.07.2018

Поради уличен дефект ф-100мм на ул.Среќко Пужалка 39 со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:45 часот до ...

Без вода улиците „Палмиро Тољати“ во Маџари и „Среќко Пужалка“ во Ченто

Скопје инфо - 11.07.2018

Од утрово без вода се корисниците на улицата „Палмиро Тољати“ во скопската населба Маџари, информира ЈП Водовод. „Ве известуваме дека на ден 11.07.2018 поради уличен дефект на ул.Палмиро Тољати бр.38 во нас.Маџари, прекинато водоснабдување ќе имаат ...