TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонец фатен со лажен негативен тест за ковид-19 на границата со Косово

360 степени - 16.09.2020

Македонски државјанин приложил лажен негативен тест за ковид-19 на границата на влез во Косово, информира тамошната полиција. Откако бил приведен, осомничениот изјавил дека документот го купил од непознато лице на улица во една од скопските населби.

Македонски државјанин уапсен при влез во Косово поради фалсификуван тест за Ковид-19

Алсат-М - 16.09.2020

Косовската полиција објави денеска дека уапсила државјанин на Северна Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за Ковид-19 , јави дописникот ...

Македонски државјанин уапсен при влез во Косово поради фалсификуван тест за Ковид-19

Курир - 16.09.2020

Косовската полиција објави денеска дека уапсила државјанин на Северна Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за Ковид-19, јави дописникот на МИА од Приштина.

Македонски државјанин уапсен при влез во Косово поради фалсификуван тест за Ковид-19

Опсервер - 16.09.2020

Приштина, 16 септември 2020 () – Косовската полиција објави денеска дека уапсила државјанин на Северна Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за Ковид-19, јави дописникот на од ...

Македонец уапсен во Косово за приложување на фалсификуван тест за ковид-19

Слободен Печат - 16.09.2020

Косовската полиција објави денеска дека уапсила државјанин на Северна Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за Ковид-19 , јави дописникот на МИА од Приштина.

Македонски државјанин уапсен при влез во Косово поради фалсификуван тест за Ковид-19

А1 On - 16.09.2020

Косовската полиција објави денеска дека уапсила државјанин на Северна Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за Ковид-19.

Македонски државјанин уапсен при влез во Косово поради фалсификуван тест за Ковид-19

Канал5 - 16.09.2020

Косовската полиција објави денеска дека уапсила државјанин на Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за Ковид-19, јави дописникот на МИА од Приштина.

Уапсен македонски државјанин при влез во Косово - ГО ФАЛСИФИКУВАЛ ТЕСТОТ ЗА КОВИД-19

Вечер - 16.09.2020

Косовската полиција објави денеска дека уапсила државјанин на Северна Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за Ковид-19, јави дописникот на МИА од Приштина.

Македонски државјанин уапсен при влез во Косово поради фалсификуван тест за Ковид-19

iPortal - 16.09.2020

Косовската полиција објави денеска дека уапсила државјанин на Северна Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за Ковид-19, јави дописникот на МИА од Приштина.

Македонски државјанин уапсен при влез во Косово поради фалсификуван тест за COVID-19

Кајгана - 16.09.2020

Приштина, 16 септември 2020 (МИА) – Косовската полиција објави денеска дека уапсила државјанин на Северна Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за COVID-19, јави дописникот на ...

Македонски државјанин фалсификувал тест за ковид-19 за влез во Косово

МКД - 16.09.2020

Косовската полиција соопшти дека уапсила државјанин на Северна Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за ковид-19. Откако бил приведен, осомничениот изјавил дека документот го ...

Фалсификувани тестови за Ковид се продаваат на улица во Скопје

24Инфо - 16.09.2020

Косовската полиција објави денеска дека уапсила државјанин на Северна Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за Ковид-19 , јави дописникот на МИА од Приштина.

Македонски државјанин уапсен при влез во Косово поради фалсификуван тест за Ковид-19

Либертас - 16.09.2020

Косовската полиција објави денеска дека уапсила државјанин на Северна Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за Ковид-19 , јави дописникот на МИА од Приштина.

Македонски државјанин уапсен- фалсификувал тест за Ковид 19 при влез во Косово

Press24 - 16.09.2020

Косовската полиција објави денеска дека уапсила државјанин на Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за Ковид-19 , јави дописникот на МИА од Приштина.

Македонски државјанин уапсен при влез во Косово поради фалсификуван тест за Ковид-19

Скопје инфо - 16.09.2020

Косовската полиција објави денеска дека уапсила државјанин на Северна Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за Ковид-19, јави дописникот на МИА од Приштина.

Македонски државјанин уапсен при влез во Косово поради фалсификуван тест за Ковид-19

Локално - 16.09.2020

Косовската полиција објави денеска дека уапсила државјанин на Северна Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за Ковид-19, јави дописникот на МИА од Приштина.

Македонски државјанин фалсификувал тест за ковид-19 за влез во Косово

Република - 16.09.2020

Косовската полиција соопшти дека уапсила државјанин на Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за ковид-19. Откако бил приведен, осомничениот изјавил дека документот го купил од ...

Сакал да влезе во Косово со лажен ковид-тест, па го уапсиле

+инфо - 16.09.2020

Откако бил приведен, осомничениот изјавил дека документот го купил од непознато лице на улица во една од скопските населби. Косовската полиција објави денеска дека уапсила државјанин на Северна Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот ...

Уапсен откако пробал со лажен тест за Ковид-19 да влезе во Косово

Expres - 16.09.2020

Косовската полиција објави дека уапсила државјанин на Македонија, откако при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за Ковид-19, јави дописникот на МИА од Приштина.

Македонски државјанин уапсен при влез во Косово поради фалсификуван тест за Ковид-19

Frontline - 16.09.2020

Косовската полиција објави денеска дека уапсила државјанин на Северна Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за Ковид-19 , јави дописникот на МИА од Приштина.

Македонски државјанин фатен со фалсифкуван тест за Ковид-19 на границата со Косово

Нетпрес - 16.09.2020

Косовската полиција објави денеска дека уапсила државјанин на Северна Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за Ковид-19 , јави дописникот на МИА од Приштина.

Македонски државјанин уапсен при влез во Косово поради фалсификуван тест за Ковид-19

еМагазин - 16.09.2020

Косовската полиција објави денеска дека уапсила државјанин на Северна Македонија, затоа што при влез во земјата на граничниот премин во Генерал Јанковиќ приложил фалсификуван тест за Ковид-19.