TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Крушево станува атрактивно и за планински велосипедизам со вело патеки долги 4,5 километри

Телма - 25.09.2022

Вљубеници во планинскиот велосипедизам имаат нова содржина за рекреација и уживање во Крушево. Денеска од ски терените па до местото викано Бегова корија беа промовирани шест од вкупно седум велосипедски патеки во должина од 4,5 километри направени ...

Покрај параглајдеризмот Крушево станува атрактивна дестинација и за планинскиот велосипедизам

Сител - 25.09.2022

Покрај параглајдеризмот Крушево, полека, но сигурно станува атрактивна дестинација и за развој на планинскиот велосипедизам. Денеска беа промовирани 4,5 км, крос кантри велосипедски патеки изградени по сите меѓународни стандарди.

Во Крушево отворени патеки за планински велосипедизам по меѓународни стандарди

Република - 25.09.2022

Со крос-кантри велосипедска трка од три македонски велосипедски клуба од земјава, на Ски-центарот Панорама во Крушево беа промовирани новите професионални велосипедски патеки што се градеа за година и половина со стручна помош од швајцарски експерти.

(Фото) Активниот туризам во Крушево добива нова слика: Отворени новите велосипедски патеки изградени по меѓународни ...

еМагазин - 25.09.2022

Почнувајќи од ски терените, па низ местото викано Бегова корија, од денеска, сите вљубеници во планинскиот велосипедизам и природата ќе имаат нова содржина за рекреација и уживање во Крушево.

Крушево доби патеки за велосипедски туризам

Независен - 25.09.2022

Почнувајќи од ски терените, па низ местото викано Бегова корија, од денеска, сите вљубеници во планинскиот велосипедизам и природата ќе имаат нова содржина за рекреација и уживање во Крушево.

Активниот туризам во Крушево добива нова слика: Нови петеки изградени по меѓународни стандарди

Gol.mk - 25.09.2022

Почнувајќи од ски терените, па низ местото викано Бегова корија, од денеска, сите вљубеници во планинскиот велосипедизам и природата ќе имаат нова содржина за рекреација и уживање во Крушево.

Во Крушево отворени патеки за планински велосипедизам по меѓународни стандарди

Либертас - 25.09.2022

Со крос-кантри велосипедска трка од три македонски веосипедски клуба од земјава, на Ски-центарот Панорама во Крушево беа промовирани новите професионални велосипедски патеки што се градеа за година и половина со стручна помош од швајцарски експерти.

Во Крушево отворени патеки за планински велосипедизам по меѓународни стандарди

Курир - 25.09.2022

Со крос-кантри велосипедска трка од три македонски веосипедски клуба од земјава, на Ски-центарот Панорама во Крушево беа промовирани новите професионални велосипедски патеки што се градеа за година и половина со стручна помош од швајцарски експерти.

Во Крушево отворени патеки за планински велосипедизам по меѓународни стандарди

Бриф - 25.09.2022

Со крос-кантри велосипедска трка од три македонски веосипедски клуба од земјава, на Ски-центарот Панорама во Крушево беа промовирани новите професионални велосипедски патеки што се градеа за година и половина со стручна помош од швајцарски експерти.

Активниот туризам во Крушево добива нова слика: Отворени новите велосипедски патеки изградени по меѓународни стандарди

Опсервер - 25.09.2022

– Почнувајќи од ски терените, па низ местото викано Бегова корија, од денеска, сите вљубеници во планинскиот велосипедизам и природата ќе имаат нова содржина за рекреација и уживање во Крушево.

Во Крушево отворени патеки за планински велосипедизам по меѓународни стандарди

Канал5 - 25.09.2022

Со крос-кантри велосипедска трка од три македонски веосипедски клуба од земјава, на Ски-центарот Панорама во Крушево беа промовирани новите професионални велосипедски патеки што се градеа за година и половина со стручна помош од швајцарски експерти.

Крушево доби шест нови патеки за планински велосипедизам

TopSport - 25.09.2022

Почнувајќи од ски терените, па низ местото викано Бегова корија, од денеска, сите вљубеници во планинскиот велосипедизам и природата ќе имаат нова содржина за рекреација и уживање во Крушево.Свечено се отворија шест од вкупно седумвелосипедски ...

Во Крушево отворени патеки за планински велосипедизам по меѓународни стандарди

MakPress - 26.09.2022

Со крос-кантри велосипедска трка од три македонски веосипедски клуба од земјава, на Ски-центарот Панорама во Крушево беа промовирани новите професионални велосипедски патеки што се градеа за година и половина со стручна помош од швајцарски експерти.