TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Експертите на СЗО влегоа во Вухан

Вечер - 14.01.2021

Тим експерти од Светската здравствена организација денеска влегоа во Вухан, од каде започна да се шири коронавирусот. Целта на нивната посета на овој кинески град е испитување на потеклото на вирусот.

Експертите на СЗО влегоа во Вухан

Точка