TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кои намирници не треба да се чуваат во фрижидер?

+инфо - 14.03.2018

Повеќето од нас мислат - колку постудено, толку посвежо, но некои намирници е подобро да бидат надвор од фрижидерот. Кога станува збор за чувањето на храната, секогаш има конфликтни совети.

Храна која никако не треба да ја чувате во фрижидер

Кајгана - 12.03.2018

Постојат видови на храна кои во никој случај не би требало да ги чувате во фрижидер, еве некои од нив. Леб Ако го чувате лебот во фрижидер, тогаш тој многу бргу ќе стане тврд и побргу ќе се расипе.

Храна која никако не треба да ја чувате во фрижидер

Студенти - 12.03.2018

Постојат видови на храна кои во никој случај не би требало да ги чувате во фрижидер, еве некои од нив. Леб Ако го чувате лебот во фрижидер, тогаш тој многу бргу ќе стане тврд и побргу ќе се расипе.

Храна која никако не треба да ја чувате во фрижидер

iPortal - 13.03.2018

Постојат видови на храна кои во никој случај не би требало да ги чувате во фрижидер, еве некои од нив. Леб Ако го чувате лебот во фрижидер, тогаш тој многу бргу ќе стане тврд и побргу ќе се расипе.