TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ахмети со писмено обраќање: Ова е почеток на крајот на Париските последици од 1919 година

Канал5 - 12.01.2019

Јануари 2019 година ја одбележува 100 годишнината од почетокот на Париската Мировна Конференција која што претставуваше обид да и се стави крај на Првата Светска Војна и тогашниот светски поредок,наведува лидерот на ДУИ , Али Ахмети.

Ахмети: Денеска се роди нов ден со јасна и црвста евроатлантска перспектива

+инфо - 12.01.2019

Вчера, на 11 јануари 2019 година, 81 пратеник на Собранието на Република Македонија го започнаа крајот на Париската мировна конференција. Денес се роди нов ден, со јасна и црвста евроатлантска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот ...

Ахмети: Време е за решенија и мир и за НАТО и ЕУ

Фактор - 12.01.2019

Јануари 2019 година ја одбележува 100 годишнината од почетокот на Париската Мировна Конференција која што претставуваше обид да и се стави крај на Првата Светска Војна и тогашниот светски поредок.

Ахмети: Се роди нов ден, не само за Македонија, туку за целиот регион

Макфакс - 12.01.2019

Лидерот на ДУИ, Али Ахмети по изгласувањето на уставните имени преку соопштение им се заблагодари на сите граѓани, на секој гласач, на секој активист, што ја делегирале нивната верба токму во нив за да предводат, и да одлучат.

Ахмети: Денес се роди нов ден, со јасна и цврта евроатланска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот регион

24Инфо - 12.01.2019

Лидерот на ДУИ, Али Ахмети по изгласувањето на уставните имени преку соопштение им се заблагодари на сите граѓани, на секој гласач, на секој активист, што ја делегирале нивната верба токму во нив за да предводат, и да одлучат.

Ахмети: Време е за мир, време е за НАТО!

Фокус - 12.01.2019

Јануари 2019 година ја одбележува 100 годишнината од почетокот на Париската Мировна Конференција која што претставуваше обид да и се стави крај на Првата Светска Војна и тогашниот светски поредок, наведува лидерот на ДУИ, Али Ахмети во своето ...

Ахмети: Време е за решенија и мир и за НАТО и ЕУ

Слободен Печат - 12.01.2019

Вчера, на 11 јануари 2019 година, 81 пратеник на Собранието на Република Македонија го започнаа завршетокот на Париската Мировна Конференција. Писменото обраќање на лидерот на ДУИ, Али Ахмети, до сите граѓани, го пренесуваме во целост: „Јануари 2019 ...

Обраќање на Ахмети: Време е за мир, за НАТО и за соединети европски држави

Нова ТВ - 12.01.2019

Претседателот на ДУИ Али Ахмети, по повод усвојувањето на уставните измени за имплементација на Договорот од Преспа кој го отвора патот на Македонија кон ЕУ и НАТО, им се заблагодари на граѓаните за поддршката.

Ахмети: Денес се роди нов ден, со јасна и црвста евроатлантска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот ...

ТВ21 - 12.01.2019

Лидерот на ДУИ, Али Ахмети преку соопштение им се заблагодари на сите граѓани што го поддржаа вчерашното гласање на уставните амандмани во Собранието „Им изразувам благодарност и на сите соработници и содејци, но и на владеачките партнери, заедно со ...

Ахмети: Време е за решенија и мир и за НАТО и ЕУ

1tv - 12.01.2019

Јануари 2019 година ја одбележува 100 годишнината од почетокот на Париската Мировна Конференција која што претставуваше обид да и се стави крај на Првата Светска Војна и тогашниот светски поредок.

Ахмети: Денес се роди нов ден, со јасна и црвста евроатлантска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот ...

Centar - 12.01.2019

Лидерот на ДУИ, Али Ахмети по изгласувањето на уставните имени преку соопштение им се заблагодари на сите граѓани, на секој гласач, на секој активист, што ја делегирале нивната верба токму во нив за да предводат, и да одлучат.

Ахмети: Време е за решенија и мир, ова е само почетокот

Press24 - 12.01.2019

Јануари 2019 година ја одбележува 100 годишнината од почетокот на Париската Мировна Конференција која што претставуваше обид да и се стави крај на Првата Светска Војна и тогашниот светски поредок.

Ахмети: Се роди нов ден, со јасна и цврста евроатлантска перспектива

Независен - 12.01.2019

Јануари 2019 година ја одбележува 100 годишнината од почетокот на Париската Мировна Конференција која што претставуваше обид да и се стави крај на Првата Светска Војна и тогашниот светски поредок, пишува лидерот на ДУИ, Али Ахмети, во своето писмено ...

Ахмети: Денес се роди нов ден, со јасна и црвста евроатлантска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот ...

4NEWS - 12.01.2019

Лидерот на ДУИ, Али Ахмети преку соопштение им се заблагодари на сите граѓани што го поддржаа вчерашното гласање на уставните амандмани во Собранието „Им изразувам благодарност и на сите соработници и содејци, но и на владеачките партнери, заедно со ...

Ахмети: Се роди нов ден, со црвста евроатлантска перспектива, не само за Македонија, туку за целиот регион

Точка - 12.01.2019

Лидерот на ДУИ, Али Ахмети по изгласувањето на уставните имени преку соопштение им се заблагодари на сите граѓани, на секој гласач, на секој активист, што ја делегирале нивната верба токму во нив за да предводат, и да одлучат.

Ахмети: Време е за решенија и мир и за НАТО и ЕУ

Либертас - 12.01.2019

Јануари 2019 година ја одбележува 100 годишнината од почетокот на Париската Мировна Конференција која што претставуваше обид да и се стави крај на Првата Светска Војна и тогашниот светски поредок, наведува лидерот на ДУИ, Али Ахмети во своето ...