TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Меккензи Скот донираше уште 2,7 милијарди долари

Нетпрес - 15.06.2021

Милијардерката Меккензи Скот, поранешната сопруга на основачот на „Amazon“, Џеф Безос, донираше уште 2,7 милијарди долари за хуманитарните организации. Скот на својот блог објави дека сака да ги донира парите на оние „коишто историски биле недоволно ...

Поранешната сопруга на Безос, Мекензи Скот, подарува 2,74 милијарди долари за борба против расизмот

Опсервер - 15.06.2021

– Поранешната сопруга на основачот на Амазон и најбогат човек на светот, Џеф Безос, Мекензи Скот денеска изјави дека ќе донира 2,74 милијарди долари за уметнички групи и здруженија кои се борат против расната дискриминација.

Мекензи Скот донира 2,74 милијарди долари за борба против расизмот

Локално - 15.06.2021

Поранешната сопруга на основачот на „Амазон“ и најбогатиот човек на светот, Џеф Безос – Мекензи Скот, изјави денес дека ќе донира 2,74 милијарди долари за уметнички групи и здруженија кои се борат против расната дискриминација.

Се разведе од најбогатиот човек на светот, па сега милијардерката подарува половина од своето богатство- еве за што

Курир - 15.06.2021

Поранешната сопруга на основачот на Амазон и најбогат човек на светот, Џеф Безос, Мекензи Скот денеска изјави дека ќе донира 2,74 милијарди долари за уметнички групи и здруженија кои се борат против расната дискриминација.

Поранешната сопруга на Безос, Мекензи Скот, подарува 2,74 милијарди долари за борба против расизмот

Либертас - 15.06.2021

– Поранешната сопруга на основачот на Амазон и најбогат човек на светот, Џеф Безос, Мекензи Скот денеска изјави дека ќе донира 2,74 милијарди долари за уметнички групи и здруженија кои се борат против расната дискриминација.

Поранешната сопруга на Безос, Мекензи Скот, подарува 2,74 милијарди долари за борба против расизмот

Независен - 15.06.2021

Поранешната сопруга на основачот на Амазон и најбогат човек на светот, Џеф Безос, Мекензи Скот денеска изјави дека ќе донира 2,74 милијарди долари за уметнички групи и здруженија кои се борат против расната дискриминација.

Мекензи Скот откри каде ќе ги донира дел од парите кои ги наследи по разделбата со Џеф Безос

Lider - 15.06.2021

Поранешната сопруга на основачот на Амазон и најбогат човек на светот, Џеф Безос, Мекензи Скот денеска изјави дека ќе донира 2,74 милијарди долари за уметнички групи и здруженија кои се борат против расната дискриминација.

Џеф Безос се подготвува за патувањето во вселената, а еве која жена некогаш му беше голема поддршка во секоја идеја?

Хаштаг - 15.06.2021

Додека Џеф Безос се подготвува за патувањето во вселената, ве потсетуваме која е неговата поранешна жена... Велат дека по разводот сите се губитници, но тоа не може да се каже за поранешната сопруга на најбогатиот човек на светот, Џеф Безос, Мекензи ...