TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ОВАА ПЛАЖА НА ГРЧКИ ОСТРОВ ЈА ДОБИ ДОВЕРБАТА НА 2,4 МИЛИОНИ ТУРИСТИ за најпроѕирна вода на светот

Пари - 05.06.2024

Плажата Праса на Кимолос крунисана со најчистата вода на светот Американската туристичка агенција Флорида Панхендл анализирала мислења од не помалку од 2,4 милиони туристи. Тие ја избраа плажата со најпроѕирна вода на светот врз основа на нивните ...

[ФОТО] Анализирани рецензии на 2,4 милиони туристи: Оваа плажа во Грција е прогласена за најчиста во светот

Точка - 04.06.2024

Плажата Праса на грчкиот остров Кимолос е прогласена за плажа со најчиста вода во светот. На крајот на 2023 година американската компанија „Florida Panhandle“ ја објави својата листа на плажи со најчиста вода во светот, а грчката Праса е на врвот.

Во соседството е плажата со најчиста вода во светот

Градска - 06.06.2024

Американската туристичка агенција Флорида Панхендл анализирала мислења од не помалку од 2,4 милиони туристи. Тие ја избраа плажата со најпроѕирна вода на светот врз основа на нивните наоди. Вистински рај се наоѓа во Европа.