TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ДЕНЕСКА ИЗБЕГНУВАЈТЕ ГО ЦЕНТАР: Посебен сообраќаен режим на многу улици и булевари низ главниот град, еве ја причината!

Курир - 23.06.2021

Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните дека на 23.06.2021 (среда), поради официјална посета на странска делегација на Република Северна Македонија, Одделението за безбедност на патниот сообраќај при СВР Скопје ќе преземе мерки за ...

Посебен сообраќаен режим на многу улици и булевари низ главниот град

Алфа - 23.06.2021

Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните дека на 23.06.2021 (среда), поради официјална посета на странска делегација на Република Северна Македонија, Одделението за безбедност на патниот сообраќај при СВР Скопје ќе преземе мерки за ...

Посебен сообраќаен режим на многу улици и булевари во Скопје

Нетпрес - 23.06.2021

Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните дека на 23.06.2021 (среда), поради официјална посета на странска делегација на Република Северна Македонија, Одделението за безбедност на патниот сообраќај при СВР Скопје ќе преземе мерки за ...

ДЕНЕСКА ИЗБЕГНУВАЈТЕ ГО ЦЕНТАР: Посебен сообраќаен режим на многу улици и булевари низ главниот град

Скопје инфо - 23.06.2021

Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните дека на 23.06.2021 (среда), поради официјална посета на странска делегација на Република Северна Македонија, Одделението за безбедност на патниот сообраќај при СВР Скопје ќе преземе мерки за ...

Апел до учесниците во сообраќајот: Денеска посебен сообраќаен режим во Скопје

Вечер Прес - 23.06.2021

Поради официјална посета на странска делегација на Република Северна Македонија, во текот на денешниот ден ќе има посебен сообраќаен режим на подрачјето на Град Скопје. Од Министерството за внатрешни работи испаќаат апел до учесниците во сообраќајот ...

Утре посебен сообраќаен режим во Скопје поради посета на странска делегација

MTM - 22.06.2021

Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните дека утре (23.06.2021-среда), поради официјална посета на странска делегација, Одделението за безбедност на патниот сообраќај при СВР Скопје ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот ...