TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ристески: Ќе покажеме дека не се сите исти

Фокус - 23.06.2024

Ова е голем ден, ВМРО-ДПМНЕ ќе формира влада, а голем ден и затоа што после толку години борба ќе имаме прилика да докажеме дека не сме сите исти. Досегашната власт ја користеше апатијата на македонските граѓани дека сите се исти, но ниту сме, ниту ...

Ристески: Ќе покажеме дека не се сите исти, со владата на ВМРО-ДПМНЕ ќе профункционира системот и ќе се подобри ...

Курир - 23.06.2024

Ова е голем ден, ВМРО-ДПМНЕ ќе формира влада, а голем ден и затоа што после толку години борба ќе имаме прилика да докажеме дека не сме сите исти. Досегашната власт ја користеше апатијата на македонските граѓани дека сите се исти, но ниту сме, ниту ...

Ристески: Ќе покажеме дека не се сите исти, со владата на ВМРО-ДПМНЕ ќе профункционира системот и ќе се подобри ...

ТВ21 - 23.06.2024

Ова е голем ден, ВМРО-ДПМНЕ ќе формира влада, а голем ден и затоа што после толку години борба ќе имаме прилика да докажеме дека не сме сите исти. Досегашната власт ја користеше апатијата на македонските граѓани дека сите се исти, но ниту сме, ниту ...

Ристески: Со владата на ВМРО-ДПМНЕ ќе профункционира системот и ќе се подобри економијата и благосостојбата на ...

4NEWS - 23.06.2024

Ова е голем ден, ВМРО-ДПМНЕ ќе формира влада, а голем ден и затоа што после толку години борба ќе имаме прилика да докажеме дека не сме сите исти. Досегашната власт ја користеше апатијата на македонските граѓани дека сите се исти, но ниту сме, ниту ...

Ристески: Ќе покажеме дека не се сите исти

Макфакс - 23.06.2024

Ова е голем ден, ВМРО-ДПМНЕ ќе формира влада, а голем ден и затоа што после толку години борба ќе имаме прилика да докажеме дека не сме сите исти. Досегашната власт ја користеше апатијата на македонските граѓани дека сите се исти, но ниту сме, ниту ...

Ристески: Ќе покажеме дека не се сите исти,

Опсервер - 23.06.2024

Ова е голем ден, ВМРО-ДПМНЕ ќе формира влада, а голем ден и затоа што после толку години борба ќе имаме прилика да докажеме дека не сме сите исти. Досегашната власт ја користеше апатијата на македонските граѓани дека сите се исти, но ниту сме, ниту ...

РИСТЕСКИ: Ќе покажеме дека не се сите исти, за почеток распуштање на Судскиот совет и Советот на јавни обвинители

Денешен - 23.06.2024

Ова е голем ден, ВМРО-ДПМНЕ ќе формира влада, а голем ден и затоа што после толку години борба ќе имаме прилика да докажеме дека не сме сите исти. Досегашната власт ја користеше апатијата на македонските граѓани дека сите се исти, но ниту сме, ниту ...

Ристески: Ќе покажеме дека не се сите исти

Press24 - 23.06.2024

Ова е голем ден, ВМРО-ДПМНЕ ќе формира влада, а голем ден и затоа што после толку години борба ќе имаме прилика да докажеме дека не сме сите исти. Досегашната власт ја користеше апатијата на македонските граѓани дека сите се исти, но ниту сме, ниту ...

Ќе покажеме дека не се сите исти, вели Ристески, со владата на ВМРО-ДПМНЕ ќе профункционира системот

Нетпрес - 23.06.2024

Ова е голем ден, ВМРО-ДПМНЕ ќе формира влада, а голем ден и затоа што после толку години борба ќе имаме прилика да докажеме дека не сме сите исти. Досегашната власт ја користеше апатијата на македонските граѓани дека сите се исти, но ниту сме, ниту ...