TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Започна полнењето на оризовите полиња во Кочанско

А1 On - 16.04.2018

Со пуштањето на водата во каналската мрежа од хидросистемот „Брегалница“, од денеска официјално започна полнењето на земјоделските површини на кои годинава ќе се сее ориз во кочанскиот регион.

Започна полнењето на оризовите полиња во Кочанско

Сител - 16.04.2018

Со пуштањето на водата во каналската мрежа од хидросистемот „Брегалница“, од денеска официјално започна полнењето на земјоделските површини на кои годинава ќе се сее ориз во кочанскиот регион.