TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нова градинка во Црниче

Сител - 29.11.2014

Во населбата Црниче во општина Кисела вода денеска е пуштена во употреба новата детска градинка Перуника која има капацитет да згрижи педесеттина деца. Таа е отворена во адаптиран дел од ОУ Кузман Јосифовски Питу, а за адаптација на истата биле ...

Отворена нова детска градинка во Црниче

Press24 - 29.11.2014

- Во скопската населба Црниче во општина Кисела вода денеска е пуштена во употреба нова детска градинка, клонот „Перуника“ во рамки на градинката „Весели цветови“. Градинката има капацитет да згрижи педесеттина деца, а се отвара на барање на ...

Отворена нова градинка во Црниче

Н.Македонија - 29.11.2014

Во скопската населба Црниче од денеска работи нова детска градинка, клонот „Перуника“ во рамки на градинката „Весели цветови“ Во градинката има место за 50 деца, а се отвара на барање на жителите од оваа населба.

Отворена нова детска градинка во Црниче

Сител - 29.11.2014

Во скопската населба Црниче во општина Кисела вода денеска е пуштена во употреба нова детска градинка, клонот „Перуника“ во рамки на градинката „Весели цветови“. Градинката има капацитет да згрижи педесеттина деца, а се отвара на барање на жителите ...

Отворена нова детска градинка во Црниче

Нетпрес - 29.11.2014

Министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов, градоначалникот на општина Кисела Вода, Билјана Беличанец-Алексиќ, претставникот на УНДП во Македонија, Луиза Винтон во скопската населба Црниче во општина Кисела вода денеска ја пуштија во ...

ФОТО: Отворена нова детска градинка во Црниче, ќе згрижи 50 дечиња

Курир - 29.11.2014

Нова детска градинка во Црниче ќе згрижи 50 дечиња. Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов, градоначалникот на општина Кисела Вода Билјана Беличанец-Алексиќ, претставникот на УНДП во Македонија Луиза Винтон, во скопската населба Црниче ...

Отворена нова детска градинка во Црниче

Lider - 29.11.2014

Во скопската населба Црниче во општина Кисела вода денеска е пуштена во употреба нова детска градинка, клонот „Перуника“ во рамки на градинката „Весели цветови“. Градинката има капацитет да згрижи педесеттина деца, а се отвара на барање на жителите ...

Отворена нова детска градинка во Црниче

Точка - 29.11.2014

Министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов, градоначалникот на општина Кисела Вода, Билјана Беличанец-Алексиќ, претставникот на УНДП во Македонија, Луиза Винтон во скопската населба Црниче во општина Кисела вода денеска ја пуштија во ...

Отворена нова детска градинка во Црниче

Вечер Прес - 29.11.2014

Во скопската населба Црниче во општина Кисела вода денеска е пуштена во употреба нова детска градинка, клонот „Перуника" во рамки на градинката „Весели цветови". Градинката има капацитет да згрижи педесеттина деца, а се отвара на барање на жителите ...

Отворена нова детска градинка во скопско Црниче

Макфакс - 29.11.2014

Во скопската населба Црниче, во општина Кисела Вода во саботата беше отворена новата детска градинка, клонот „Перуника“ во рамки на градинката „Весели цветови“, настан на кој присуствуваа министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов, ...

ФОТО: Отворена нова детска градинка во Црниче

Денешен - 29.11.2014

Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов, градоначалникот на општина Кисела Вода Билјана Беличанец-Алексиќ, претставникот на УНДП во Македонија Луиза Винтон, во скопската населба Црниче во општина Кисела вода денеска ја пуштија во ...

Нова детска градинка во Црниче

Република - 29.11.2014

Во скопската населба Црниче во општина Кисела вода денеска е пуштена во употреба нова детска градинка, клонот „Перуника“ во рамки на градинката „Весели цветови“. Градинката има капацитет да згрижи педесеттина деца, а се отвара на барање на жителите ...