TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Фото) Што напишал Стив Џобс во првото сиви со кое аплицирал за работа?

Макфакс - 13.03.2018

Своето прво сиви основачот на „Ејпл“, Стив Џобс, го предал во далечната 1973 година, додека сè уште бил студент во потрага по работа и далеку од идејата дека некогаш ќе биде најпозната личност од сферата на технологијата.

Првото CV на Стив Џобс - Кои способности ги наведува

Телефони.мк - 13.03.2018

Првото свое CV во животот, Стив Џобс го направил во 1973 година, кое очигледно тогаш било многу едноставно за правење. Во тоа време Џобс бил на почетокот со работното искуство како студент и барал работа.

(Фото) Што напишал Стив Џобс во првото CV со кое аплицирал за работа?

Вечер - 13.03.2018

Своето прво CV, основачот на „Apple“, Стив Џобс, го предал во далечната 1973 година, додека сè уште бил студент во потрага по работа и далеку од идејата дека некогаш ќе биде најпозната личност од сферата на технологијата.

(ФОТО) Погледнете што крие првото CV на легенадрниот Стив Џобс

Фактор - 13.03.2018

Своето прво CV познатиот основач на „Ејпл“, Стив Џобс, го направил во далечната 1973 година, додека сè уште бил студент во потрага по некаква работа. Во тоа време Џобс бил студент на Рид колеџот во Орегон, но одлучил да го остави школувањето по само ...

Еве што пишувало во првото CV од Стив Џобс кога конкурирал за вработување

Таратур - 15.03.2018

Првото CV на секој млад човек кога ќе почнува да се наметнува на пазарот на трудот и да конкурира за вработување, обично секогаш е невешто, наивно, понекогаш и претенциозно, но во секој случај – содржински нешто што допрва ќе се збогатува и стилски ...