TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ГРУЕВСКИ ОД КРУШЕВО: Македонија влезе во рецесија

Телевизија Нова - 06.10.2017

Економијата оди надолу. Многу сериозно истакнувам и така сакам да бидам сфатен дека овие штетни економски политики водат кон сериозни ризици и далекусежни последици, и затоа мора да запрат и тоа што побргу, истакна на денешниот митинг во Крушево ...

Груевски: Македонија влезе во рецесија

Сител - 06.10.2017

Економијата оди надолу. Многу сериозно истакнувам и така сакам да бидам сфатен дека овие штетни економски политики водат кон сериозни ризици и далекусежни последици, и затоа мора да запрат и тоа што побргу, истакна на денешниот митинг во Крушево ...

Груевски: Македонија влезе во рецесија

Поглед - 06.10.2017

Економијата оди надолу. Многу сериозно истакнувам и така сакам да бидам сфатен дека овие штетни економски политики водат кон сериозни ризици и далекусежни последици, и затоа мора да запрат и тоа што побргу, истакна на денешниот митинг во Крушево ...

Груевски: Македонија влезе во рецесија

Стандард - 06.10.2017

Економијата оди надолу а штетните економски политики водат кон сериозни ризици и далекусежни последици, и затоа мора да запрат и тоа што побргу, истакна на денешниот митинг во Крушево лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

Груевски: Во НОВАТА ЕРА помала невработеност, повисоки плати, поквалитетно образование, подобри болници…

Курир - 06.10.2017

-Денес ќе соопштам што е причината за ова економско фијаско кое ни го приредува неспособниот тим на противникот. Расходите за капитални инвестиции се преполовени. Во првите 5 месеци од оваа година и тоа во многу полоша ситуација и во период кога ...

Груевски: Во НОВАТА ЕРА помала невработеност, повисоки плати, поквалитетно образование, подобри болници…

Република - 06.10.2017

Економијата оди надолу. Многу сериозно истакнувам и така сакам да бидам сфатен дека овие штетни економски политики водат кон сериозни сериозни, кон многу сериозни ризици и далекусежни последици, и затоа мора да запрат и тоа што побргу, истакна ...