TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Турција го ратификуваше нашиот пристапен Протокол за НАТО

Нова ТВ - 11.07.2019

Турција вечерва го ратификуваше протоколот за нашето членство во НАТО, а веста на Фејсбук ја објави вицепремиерката и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска. „Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ...

Турција го исполни ветувањето за поддршка за Македонија за НАТО

Локално - 11.07.2019

Деветнаесетиот протокол за НАТО за Северна Македонија е ратификуван. Народното собрание на Република Турција синоќа го ратификуваше протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО.

Турција го ратификуваше протоколот за НАТО

+инфо - 11.07.2019

Турција вечерва го ратификуваше протоколот за нашето членство во НАТО, а веста на Фејсбук ја објави вицепремиерката и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска. „Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ...

И Турција го ратификуваше протоколот за членство на Македонија во НАТО

Слободен Печат - 11.07.2019

Досега околу две третини од НАТО членките го ратификуваа протоколот за прием на Македонија, а во земја останатите отпочнати се постапките за ратификацијата. Министерката за одбрана и вицепремиерка Радмила Шекеринска на својот Фејсбук профил објави ...

Турција го ратификуваше Протоколот за членство во НАТО

ТВ21 - 11.07.2019

Турција го ратификуваше Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО. Оваа вест ја сподели министерката за одбрана Радмила Шекеринска на својот профил на „Фејсбук“, заблагодарувајќи се на оваа земја на ваквиот чекор.

Турција го ратификуваше Протоколот за членство во НАТО

Нетпрес - 11.07.2019

Турција вечерва го ратификуваше протоколот за нашето членство во НАТО. Веста на Фејсбук ја објави вицепремиерката и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска. „Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ...

Турција го ратификуваше протоколот за членство во НАТО

Независен - 11.07.2019

Народното собрание на Република Турција вечерва го ратификуваше протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. – Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ederim!, објави вечерва на својот ...

Турција го ратификуваше протоколот за НАТО

Либертас - 11.07.2019

Турција вечерва го ратификуваше протоколот за нашето членство во НАТО, а веста на Фејсбук ја објави вицепремиерката и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска. „Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ...

Турција го ратификуваше Протоколот за членство во НАТО

24Инфо - 11.07.2019

Турција го ратификуваше Протоколот за членство во НАТО Турција го ратификуваше Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО. Оваа вест ја сподели министерката за одбрана Радмила Шекеринска на својот профил на „Фејсбук“, заблагодарувајќи се ...

Турција го ратификуваше протоколот за членство во НАТО

MTM - 11.07.2019

Народното собрание на Република Турција вечерва го ратификуваше протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. – Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ederim!, објави вечерва на својот ...

Шеќеринска: И Турција го ратификуваше протоколот за наше членство во НАТО

Фокус - 11.07.2019

Турција вечерва го ратификуваше протоколот за нашето членство во НАТО, објави министерката за одбрана Радмила Шекеринска. „Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ederim!“, напиша Шекеринска на фејсбук.

Турција го ратификуваше Протоколот за членство на Македонија во НАТО

Скопје1 - 11.07.2019

Турција го ратификуваше Протоколот за членство на Македонија во НАТО. Оваа вест ја сподели министерката за одбрана Радмила Шекеринска на својот профил на „Фејсбук“, заблагодарувајќи се на оваа земја на ваквиот чекор.

Турција го ратификуваше протоколот за членство во НАТО

1tv - 11.07.2019

Народното собрание на Република Турција вечерва го ратификуваше протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. – Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ederim!, објави вечерва на својот ...

Турција го ратификуваше протоколот за НАТО

Press24 - 11.07.2019

Турција вечерва го ратификуваше протоколот за нашето членство во НАТО, а веста на Фејсбук ја објави вицепремиерката и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска. „Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ...

Турција го ратификуваше Протоколот за членство во НАТО

4NEWS - 12.07.2019

Турција го ратификуваше Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО. Оваа вест ја сподели министерката за одбрана Радмила Шекеринска на својот профил на „Фејсбук“, заблагодарувајќи се на оваа земја на ваквиот чекор.

Турција го ратификуваше протоколот за членство во НАТО

MakPress - 12.07.2019

Народното собрание на Република Турција вечерва го ратификуваше протоколот за членство на Македонија во НАТО. – Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ederim!, објави вечерва на својот Фејсбук профил ...

Турција го ратификуваше протоколот за НАТО

Република - 11.07.2019

Турција вечерва го ратификуваше протоколот за нашето членство во НАТО, а веста на Фејсбук ја објави вицепремиерката и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска. Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ...

Турција e 19-та земја која го ратификуваше протоколот за членство во НАТО на Македонија

МКД - 12.07.2019

Народното собрание на Република Турција синоќа го ратификуваше протоколот за членството на Македонија во НАТО. „Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ederim“, објави синоќа на својот Фејсбук профил ...

Турција го ратификуваше протоколот за членство во НАТО

ММС - 12.07.2019

Народното собрание на Република Турција вечерва го ратификуваше протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. – Благодарност до Турција за вечерашната ратификација на нашиот НАТО протокол! teşekkür ederim!, објави вечерва на својот ...