TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Индија потона траект со ученици, двајца удавени

+инфо - 13.01.2018

Шестмина се сметаат за исчезнати, соопшти денеска полицијата. Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати, соопшти денеска полицијата.

Во Индија потона траект со ученици, двајца удавени

ТВ21 - 13.01.2018

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати, соопшти денеска полицијата. Полицијата соопшти дека 32 деца биле спасени по несреќата што се ...

Во Индија потона траект со ученици

Курир - 13.01.2018

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати, соопшти денеска полицијата. Полицијата соопшти дека 32 деца биле спасени по несреќата што се ...

Во Индија потона траект со ученици, двајца удавени

Алфа - 13.01.2018

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати, соопшти денеска полицијата. Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во ...

Во Индија потона траект со ученици...

Н.Македонија - 13.01.2018

Во Индија потона траект со ученици Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати, соопшти денеска полицијата.

Во Индија потона траект со ученици

Пулс24 - 13.01.2018

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати, соопшти денеска полицијата. Полицијата соопшти дека 32 деца биле спасени по несреќата што се ...

Во Индија потона траект со ученици

А1 On - 13.01.2018

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати, соопшти денеска полицијата. Полицијата соопшти дека 32 деца биле спасени по несреќата што се ...

Потона траект со ученици во Индија

Макфакс - 13.01.2018

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати. Полицијата соопшти дека 32 деца биле спасени по несреќата што се случи пред брегот на индиската ...

Потона траект со ученици во Индија

Вечер - 13.01.2018

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати. Полицијата соопшти дека 32 деца биле спасени по несреќата што се случи пред брегот на индиската ...

Потона траект со ученици во Индија, двајца се удавија

Локално - 13.01.2018

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати. Полицијата соопшти дека 32 деца биле спасени по несреќата што се случи пред брегот на индиската ...

Во Индија потона траект со ученици

Сител - 13.01.2018

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати, соопшти денеска полицијата. Полицијата соопшти дека 32 деца биле спасени по несреќата што се ...