TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ирецот Мартин најдобар на шестата етапа во Франција

Дерби - 12.07.2018

Денеска на програмата на напрестижното велосипедско натпреварување „Тур де Франс“ беше ридската етапа од Брест до Мур де Бретањ. На 181 километри долгата етапа, прв до целта пристигна ирскиот велосипедист Ден Мартин, кому му беа потребни 4 часа и 13 ...

ТдФ: Шестата етапа за Мартин, Ван Авермет ја задржа жолтата маичка

TopSport - 12.07.2018

Даниел Мартин, велосипедист на тимот УАЕ, победи на шестата етапа на „Тур д’Франс“, што во должина од 181 километри се возеше од Брест де Мур до Бретањ. Ирецот беше најсилен на кратката нагорнина, на етапата и заслужено стигна до победата на шестата ...

ТдФ: Шестата етапа за Мартин, Ван Авермет ја задржа жолтата маичка

Макфакс - 12.07.2018

Даниел Мартин, велосипедист на тимот УАЕ, победи на шестата етапа на „Тур д’Франс“, што во должина од 181 километри се возеше од Брест де Мур до Бретањ. Ирецот беше најсилен на кратката нагорнина, на етапата и заслужено стигна до победата на шестата ...